Close

Η τέχνη του να…γοητεύεις,από το πρώτο φιλί,μέχρι…To ΣEΞ!

Posted: Αύγουστος 7, 2016 / in: ΣΧΕΣΕΙΣ / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η τέχνη του να…γοητεύεις,από το πρώτο φιλί,μέχρι…To ΣEΞ!

Ξέρετε τι θέλετε από τη γυναίκα – έτσι δεν είναι; Αλλά στοιχηματίζω πως δεν κατορθώνετε ποτέ να την κάνετε να το καταλάβει. Θα άφηνε εκτεθειμένο τον τόσο εύθικτο ανδρικό εγωισμό σας, αν περιμένατε απλώς να σας διαλέξουν.

Από την ψυχολόγο Λουίζα Μπερτ. 

Απαντήστε μου στην ακόλουθη ερώτηση: Θέλετε η γυναί­κα σας να σας μεταχειρίζεται σαν να είστε ένας συνδυασμός θεού και μεγαλοφυίας; Αν απαντήσατε «όχι», σας παρακαλώ να δοκιμάσετε να απαντήσετε ξανά στην ερώτηση, λέγοντας όμως τη φορά αυτή την αλήθεια.

Φυσικά, θέλετε να φαντάζε­ται η γυναίκα πως μπορείτε να περπατήσετε πάνω στο νερό. Ποιος άντρας δεν το θέλει αυτό; Και κάθε μικρή ερωμένη, γε­μάτη ορμή, γνωρίζει πώς να κρατήσει τον άντρα της πάνω της. Διηγούνται την ιστορία μιας πολύ επιτυχημένης -και πολύ ικανής- Γαλλίδας κοκότας, την οποία ρώτησαν για το μυστικό της επιτυχίας της. Η απάντησή της έμεινε κλασική: «Φέρομαι απέναντι στον άντρα σαν ο ήλιος ν’ ανατέλλει από την πλάτη του». Γι’ αυτό μην κάνετε λάθος. Ξέρουμε τι θέλετε. Πατήστε τα κατάλληλα κουμπιά και θα σας παραδώσουμε αυτό που θέλετε. Το σημαντικότερο κουμπί -λες και δεν το ξέρετε- έχει τον τίτλο ΓΟΗΤΕΙΑ.

Θυμάμαι κάποια φράση που συνάντησα σε κάποιο βιβλίο, καθώς διάβαζα ό,τι έβρισκα σχετικά με το θέμα αυτό. «Η γοη­τεία είναι για τους θηλυπρεπείς, ο πραγματικός άντρας απο­λαμβάνει το βιασμό». Εντάξει, είναι ό,τι χρειάζεται για γέλια. Αλλά ο μοναδικός άντρας που θα το πάρει στα σοβαρά, θα πρέπει να έχει προσβληθεί από κάποια αρρώστια. Και η κοπέ­λα που το πιστεύει, θα πρέπει να είναι μια κοπέλα που έμαθε να κοιμάται με τέτοιους αρρώστους. Γοητεία είναι, χωρίς καμιά αμφιβολία, η πιο ανδρική απ’ όλες τις ανδρικές ικανότητες. Θα έπρεπε μάλιστα να διδάσκεται στα σχολεία μας.

Δυστυχώς, δεν γράφω ερωτικά εγχειρίδια, ούτε διδάσκω μαθήματα διαρκείας δύο εξαμήνων. Αλλά μπορώ ίσως να σας προσφέρω μια επιτομή της γοητείας – ένα είδος οδηγού ας πούμε, για το πώς μπορείτε να καταφέρετε τη Μαίρη, τη Τζέην ή τη Βίκυ. Για σένα, που με διαβάζεις αυτή τη στιγμή, μπορεί να είναι μόνο μια σειρά μαθημάτων για το ξαναφρε- σκάρισμα των γνώσεών σου. Μπορεί να έχεις μάθει τη μέθοδο της ερωτικής επιτυχίας πριν από πολύ καιρό. Αλλά μείνε εδώ κοντά μου. Μπορεί να υπάρχουν μερικά πράγματα που τα έχεις ξεχάσει. Όλοι μας έχουμε την τάση μερικές φορές να γι­νόμαστε απρόσεκτοι και χωρίς πείρα.

Η γοητεία κατασκευάζεται σε κάθε μέγεθος:

Υπάρχει πρώτα ο γόης που δεν διαθέτει πολύ χρόνο. Προτιμά τη μέθοδο ένα-δύο: 1) Της λέει πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν. 2) Αφήνει το χέρι του να γλιστρήσει μέσα στην κιλότα και ψαχουλεύει ζωηρά.Αποτυγχάνει με όλες, εκτός από κείνα τα κοριτσόπουλα που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή σε απελπιστική κατάσταση.

Υπάρχει και ο αριστοτέχνης εραστής. Μπορεί να μην τα καταφέρει ποτέ με την αφοσιωμένη μοναχή ή με τη γραμμα­τέα του συνδικάτου, αλλά σημειώνει δύο επιτυχίες στις τρεις προσπάθειες. Τι είναι όμως αυτό που εφαρμόζει διαφορετικά από τον γόη, που διαθέτει λίγο χρόνο; Απλό. Προσέχει τις λεπτομέρειες.Κάνει τη γοητεία επιστήμη, τέχνη, απασχόληση και σπορ για ενήλικα αγόρια και κορίτσια.

Ο αριστοτέχνης εραστής προγραμματίζει και προχωρεί στην εκτέλεση του σχεδίου του. Γνωρίζει ότι η γοητεία δεν εί­ναι υπόθεση πέντε λεπτών – ούτε καν μιας ώρας. Ο χρόνος έχει μεγάλη σημασία. Στην πραγματικότητα, ο χρόνος αποτε- λεί τον πρώτο και βασικό κανόνα του παιχνιδιού.

Οι περισσότεροι άντρες έχουν ακούσει κι έχουν διαβάσει για την ιστορία που λέγεται «προκαταρκτικά παιχνίδια» και για το πόσο σημαντικά υποτίθεται πως είναι για τη γυναίκα. Ε, λοιπόν, είναι πραγματικά σημαντικά. Με την ευκαιρία αυτή, σας λέω πως τα σeξουαλικά βιβλία την περιγράφουν λεπτομε­ρώς και καλό είναι να την έχετε πάντα υπόψη σας. Έτσι, όμως, όπως την περιγράφουν, φαίνεται σαν τα μυστικά της γυναικείας αντίδρασης να βρίσκονται στο τρίψιμο, το χάϊδεμα, το τσίμπημά της στα κατάλληλα σημεία για μερικά λεπτά «προθέρμανσης». Τρίβετε τα στήθη της, χαϊδεύετε την κλειτo­ρίδα της και, σε εξήντα δευτερόλεπτα… φύγαμε! Τέτοια βιβλία θα πρέπει να έχουν γραφτεί από αρσενικούς που ακολούθη­σαν οι ίδιοι πολύ εσφαλμένο δρόμο και είναι παντρεμένοι με γυναίκες που πλήττουν θανάσιμα στο κρεβάτι.

Ολο αυτό το τρίψιμο, χάϊδεμα, τσίμπημα, δάγκωμα κ.λπ., κ.λπ., είναι εξαιρετικά σημαντικό. Μην το ξεχνάτε ποτέ. Σας παρακαλώ! Αλλά είναι σημαντικό για να ικανοποιήσετε την κοπέλα, όχι για να την γοητεύσετε.

Ο άντρας γοητεύει τη γυναίκα πολύ πριν εκείνη αποκτή­σει ενδιαφέρον γι’ αυτόν. Η γοητεία δεναρχίζει στο κρεβάτι ή όταν βγάζετε τα εσώρουχά σας για να της αποκαλύψετε τι περιποίηση της ετοιμάζετε. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει αρχή στη γοητεία. Αν υπάρχει πραγματικά γοητεία, αυτή είναι χωρίς αρχή και τέλος. Συνεχίζεται, μάλιστα, ακόμα και στον ύπνο σας.

Ας δούμε αν μπορώ να σας εξηγήσω αυτό ακριβώς που εννοώ. Η γοητεία αποτελεί την πιο υψηλή μορφή πώλησης. Κάθε επιδέξιος πωλητής γνωρίζει ότι η εικόνα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για το κλείσιμο της διάθεσης του προϊό­ντος. Θέλετε η γυναίκα σας να σας διαφημίζει σαν το πιο επι­θυμητό και σπάνιο αρσενικό του κόσμου; Η εικόνα σας πρέ­πει να είναι η εικόνα της σεξουαλικότητας.Δεν πρόκειται για κάτι που το ανάβετε και το σβήνετε κατά βούληση. Ο σeξυ αρσενικός (ή, αντίθετα, το σeξυ θηλυκό) εξιδρώνει διαρκώς αισθησιασμό από κάθε πόρο του σώματός του. Αυτό σημαίνει ότι μεταδίδει το μήνυμα πως το ΣEΞ δεν φεύγει ποτέ εντελώς από τη σκέψη του. 

Νομίζετε πως είναι αυτό για το οποίο μερικές κοπέλες ιιαραπονιούνται, όταν λένε «μόνο αυτό το πράγμα έχει στο μυαλό του»; Όχι, δεν είναι αυτό, εκτός αν η κοπέλα έχει τέ­τοιες σeξουαλικές αναστολές, που μπορεί να στρατολογηθεί για να γυρνάει διαρκώς και να κολλάει φύλλα συκής στα αγάλματα. Κάθε φυσιολογική ενήλικη κοπέλα θέλει να μαθαί­νει πως ο άνθρωπός της ξυπνάει κάθε πρωί σε κατάσταση που του είναι δύσκολο να κρύψει τον ανδρισμό του και πως το μυαλό του είναι συνδεμένο με τους αδένες του όλη την ημέ­ρα. Αλλά (και πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αλλά):θέλει τα πάντα να κατευθύνονται προς εκείνη. Τι κερδίζει περνώ­ντας μια ή δύο ώρες περιποιούμενη τα μάτια της και το δέρ­μα της, αν εκείνος φέρεται σαν να του αρκούσε για καταφύ­γιο στη φουρτούνα οποιοδήποτε παλιό λιμάνι;

Ο αριστοτέχνης γόης δεν δημιουργεί ποτέ στην κοπέλα την αόριστη ιδέα ότι «θα επιθυμούσε να κάνει έρωτα μαζί της». Τα λόγια του και οι πράξεις του της λένε, χωρίς αμφι­βολία, «θέλω να κάνω έρωτα μαζί σου». Η κοπέλα έχει ακού- σει για τους εκνευριστικούς εκείνους τύπους που πιστεύουν ότι «με μια καλύπτρα στο κεφάλι, όλες οι γυναίκες είναι ίδιες». Και η αντίδρασή της σ’ έναν τέτοιο τύπο είναι: «Πήγαινε να βολευτείς μόνος σου στο μπάνιο, αλλά μείνε μα­κριά από το κρεβάτι μου».

Η τέχνη της γοητείας δουλεύει σε πολλά κανάλια. Αρχίζετε, βάζοντας τα θεμέλια, με το πρώτο πρωινό φιλί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι σκέφτεστε να την ρίξετε στο κρεβάτι εκείνη τη στιγμή. Ούτε ότι στέλνετε “μήνυμα” για το βράδυ. Θεωρείστε το φιλί αυτό σαν μια μακροπρόθεσμη κατάθεση. Κάνετε παρόμοιες συνεχείς επενδύσεις, σε τακτικά διαστήματα, και θα δείτε το ερωτικό σας κεφάλαιο να μεγαλώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Στην τράπεζα, και χωρίς καταθέσεις, μπο- ρείτε να δανειστείτε χρήματα. Μην περιμένετε όμως να γίνει το ίδιο και με τη γυναίκα σας, αν δεν έχετε καταθέσεις στο ερωτικό της Βιβλιάριο. Και αν ακόμα υποταχθεί στο σύζυγό της στις 11 το βράδυ, στις εμπνεύσεις του εκείνης της στιγ­μής, είναι μάλλον απίθανο να έχει κι εκείνη την ίδια ερωτική θέρμη. Το παιχνίδι «παίξε τώρα μαζί μου και θα σε πληρώσω με στοργή αργότερα», την μεταβάλλει σε πόpνη.

Το πρωινό φιλί πρέπει να είναι ένα φιλί που δεν θα δί­νατε ποτέ στη μητέρα ή στην κόρη σας. Περιέχει μνήμες ερω­τικές, ανακαλεί ωραίες στιγμές, υπόσχεται ακόμα ωραιότερες. Όταν είσαι ερωτευμένος, όταν αγαπάς και επιθυμείς τη γυναί­κα σου, το κεφάλι σου είναι γεμάτο από τέτοιες εικόνες. Κι αυτό φαίνεται. Το καταλαβαίνει η κάθε γυναίκα. Έτσι το θέλει το πρωινό φιλί.

Όταν τη φιλάτε αποχαιρετώντας την, θέλει -και για χάρη της γοητείας έχει ανάγκη- να νιώθει πως πρόκειται να σας λείψει, πως θα την σκέφτεστε και πως θα ανυπομονείτε να ξαναβρεθείτε μαζί της. Το μήνυμά σας πρέπει να είναι: «Να παρ’ η οργή, δεν μ’ αρέσει που είμαι αναγκασμένος να σε χά­σω για τόσες ώρες!… Το βράδυ θ’ ανταμώσουμε πάλι».

Τα τηλεφωνήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας -στη δουλειά της ή το σπίτι- πρέπει να γίνονται για να ενισχύουν τα θεμέλια που αρχίσατε να χτίζετε το πρωί. Αν χρειάζεται να της τηλεφωνήσετε για κάποιες πρακτικές καθημερινές δουλει­ές, μην αρχίσετε την επικοινωνία μ’ αυτές. Δεν μιλάτε στο συνεργάτη ή στον υφιστάμενό σας. Μιλάτε στη γυναίκα-ερωμένη σας. Λώστε της να καταλάβει πως τηλεφωνείτε για να έχετε μια «επαφή» μαζί της. Φροντίστε να της μεταδώσετε το μήνυμα πως, άσχετα πόσο πολυάσχολος μπορεί να είστε, εκεί­νη εξακολουθεί να κατέχει την πρώτη θέση στη σκέψη σας.Μπορεί να μην το πιστεύει, αλλά θα της αρέσει. Θα διεγείρεται μόνο που θα το ακούει.

Ας πλησιάσουμε λίγο περισσότερο στη στιγμή της σοβα­ρής γοητείας: Μπαίνετε από την πόρτα και σχεδιάζετε να δο­κιμάσετε το στρώμα. Αν έχετε δημιουργήσει ήδη μια καλή ερωτική επικοινωνία μαζί της, δεν πρόκειται να της προκαλέ- σετε έκπληξη. Θα γνωρίζει αρκετά καλά τη λάμψη αυτή στα μάτια σας. Χαιρετίστε την με τρόπο που την Αφήνει να κατα­λάβει πώς νιώθετε και τι σκέφτεστε και πόσο ανυπομονείτε να ξαναβρεθείτε μαζί της.

Κατευθύνετε την προσοχή και τη συζήτησή σας προς αυτήν. Κρατείστε τη συζήτηση γύρω από εκείνη. Ενδια­φερθείτε για το πώς πέρασε η μέρα της -στη δουλειά της ή στο σπίτι- για τα πράγματα που την διεγείρουν.

Προσέξτε την και σχολιάστε το. Ευνοϊκά, φυσικά. Αν έχει κάνει κάποια αλ­λαγή, είτε πρόκειται για ένα νέο χρώμα κραγιόν χειλιών ή για ένα ολόκληρο σύνολο φορέματος, εκείνη θέλει να το προσέ­ξετε. Αν δεν το προσέξετε, μπορεί να φανταστεί πως έχετε άλ­λα πράγματα στο μυαλό σας – κι αυτό είναι το τελευταίο πράγμα στον κόσμο που θα ήθελε.

Προπάντων μην ξεχνάτε τη σωματική στοργή. Σαν να ήταν δυνατό να την ξεχάσετε… Προσέξτε όμως. Μιλάμε για στοργή σωματική. Όχι για σeξ. Το σωματικό σeξ έρχεται μετά. Μιλάμε για το άγγιγμα με τρόπο που της λέει πως την αγα­πάτε και όχι απλώς πως τη θέλετε. Εμείς οι γυναίκες, ξέρετε, είμαστε πολύ «εύθικτα» πλάσματα. Θέλουμε να μας αγγίζετε με τρόπο που να εκφράζει τον πόθο σας να βρίσκεστε κοντά στη γυναίκα σας. Όταν τυλίγετε τα μπράτσα σας γύρω της, φροντίστε να κάνετε το αγκάλιασμά σας να σημαίνει κάτι πο­λύ περισσότερο από το «βγάλε τα ρούχα σου».

Απόσπασμα από το βιβλίο «Ο Έρωτας μετά το γάμο». Ευχαριστούμε τις εκδόσεις ΘΥΜΑΡΙ για την ευγενική παραχώρηση του υλικού.

Tags: , , , , , , , , ,

Similar posts

© All right reserved - Magicnews.gr 2018 - MAGICNEWS.GR by RoyalwpThemes