Close

Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤO ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Posted: Ιανουάριος 22, 2017 / in: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤO ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Σε όλους τους ανθρώπους κυκλοφορεί αίμα στις φλέβες τους και όπως γνωρίζουμε το ίδιο για όλους χρώμα. Ωστόσο, όπως ξέρουμε, δεν είναι όλες οι ομάδες αίματος ίδιες, ούτες  συμβατές μεταξύ τους και αυτό οφείλεται στα διαφορετικά αντισώματα που έχει κάθε άνθρωπος ανάλογα με την ομάδα αίματος του.

Πέραν όμως της ιατρικής πλευράς που δεν θα αναλύσουμε εδώ, η ομάδα αίματος, παίζει το δικό της ρόλο στο χαραχτήρα μας και στο ταίριαμα μας με άλλους ανθρώπους, – βάσει πάντα με την ομάδα στην οποία ανήκουμε.-

Δεν το πιστεύετε; Δεν έχετε παρά να διαβάσετε το άρθρο και να το διαπιστώσετε ή απορρίψετε.

 

Ομάδα αίματος: Α
Χαρακτήρας:Είστε φύση αρμονική και χρειάζεστε ειλικρινή και αυθόρμητα αισθήματα,ατμόσφαιρα ήρεμη και αισιόδοξη,έχετε ανάγκη από ανθρωπιά.
Αν ζείτε σε περιβάλλον που βασιλεύει η διαφωνία,κινδυνεύετε από νευρική εξάντληση.Ωστόσο,διαθέτετε μεγάλη ψυχική δύναμη και κατά κανόνα,πετυχαίνετε να φέρνετε την ισορροπία μέσα σας και στο περιβάλλον σας.
Σχέσεις:Σχετίζεστε καλύτερα,με άτομα της ομάδας 0,πού σας συμπληρώνουν με τον αυθορμητισμό και την κοινωνικότητα τους.Με την ικανότητα τους να σας παρακινούν σε προγράμματα και σχέδια που σας ενθουσιάζουν!
Αυτοί που ανήκουν στην ομάδα Β είναι πολύ ατομιστές για εσάς,ενώ με εκείνους της ομάδας ΑΒ θα προκύπτουν συναισθηματικές διαφωνίες.

Ομάδα αίματος Β
Χαρακτήρας:Εκείνο που προέχει στο χαρακτήρα σας,είναι ο ρυθμός,η μέθοδος και η λειτουργικότητα.Είστε πρακτική και λογική φύση και αγαπάτε τα συγκεκριμένα πράγματα και την απόλυτη ακρίβεια.Δεν ανέχεστε τη μετριότητα,αδεξιότητα,ελαφρότητα.
Αισθάνεστε την ανάγκη να διακριθείτε χάριν της εξυπνάδας σας και του ταλέντου σας.
Στην αγάπη,απαιτείτε απόλυτη ειλικρίνεια,ενώ οι υπερβολικοί ρομαντισμοί,σας κάνουν να χαμογελάτε ειρωνικά.
Σχέσεις:Ο δεσμός,με ένα άτομο της άτομο της ομάδας Β μπορεί να είναι πολύ όμορφος,αρκεί να μην ανταγωνίζεστε μεταξύ σας και να μην είστε πολύ συγκρατημένοι στις ερωτικές σχέσεις.
Με τα άτομα της ομάδας Ο, αισθάνεστε άνετα γιατί σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.Σας σαγηνεύουν, κυρίως τα άτομα της ομάδας ΑΒ και με την ομάδα Α,έχετε έναν εκ διαμέτρου αντίθετο τρόπο, που αντιλαμβάνεστε τη ζωή.

Ομάδα αίματος: ΑΒ
Χαρακτήρας:Είστε μια φύση πρωτότυπη και σχεδόν μοναδική- αν λάβουμε υπ?όψιν το γεγονός,ότι μόνο το 3% της ανθρωπότητας έχει ομάδα ΑΒ- με… »πολύπλοκο» ταπεραμέντο!
Έχετε ανάμεικτα και εναλλάσονται, τα χαρακτηριστικά των άλλων ομάδων, διαμορφώνοντας έναν πολύπλοκο και αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτήρα.
Αρκετά ενθουσιώδεις αλλά και μελαγχολικοί,περίεργοι και αφηρημένοι, έτοιμοι πάντα να ξεκινήσετε κάτι με ορμή και το ίδιο ορμητικά,να το σταματήστε.
Αρκετά εκκεντρικοί και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς και συμπαθητικούς.
Ωστόσο προσοχή να μη σας κάψει η φωτιά της λάθος επιλογής -εμπειρίας.
Σχέσεις:Η λογική και η πρακτικότητα της ομάδας Β σας ενοχλεί αρχικά,αλλά στην πορεία,σας είναι απαραίτητα αυτά τα χαρακτηριστικά τους,γιατί ρυθμίζουν και συγκεκριμενοποιούν την ύπαρξη σας.
Καλές φιλικές και περιστασιακές σχέσεις,με τις ομάδες Α και Ο, αλλά και με όσους ανήκουν,στη δική σας ομάδα.
Αρέσκεστε να φαντάζεστε κόσμους γεμάτους μυστήριο και απλησίαστους, αλλά ελοχεύει ο κίνδυνος να ζήσετε και μάλιστα υπερβολικά,έξω από την πραγματικότητα.

Ομάδα αίματος: Ο
Χαρακτήρας:Είστε φύση »μελωδική» και φέρεστε στους άλλους με στοργή και ανθρωπιά,γενναιοδωρία και αυθορμητισμό.
Έχετε την τάση,να μυθοποιείτε τις σχέσεις σας και να μυθοποιείτε τε με τα αισθήματα σας.
Κοινωνικοί και εκδηλωτικοί,πάντα πρόθυμοι να βοηθήστε όποιον έχει ανάγκη και μεγάλη-εκπληκτικά ικανότητα,άμεσης προσαρμογής, σε κάθε περιβάλλον.
Η περιέργεια σας μεγάλη ,ενώ είναι μηδαμινή έως ανύπαρκτη η αντοχή σας στη μοναξιά και για το λόγο αυτό,συχνά κάνετε μια φιλία,γνωριμία…με άτομα που δεν ταιριάζουν με τα πρότυπα σας και που καταφέρνετε – σχεδόν πάντα,να τους αλλάξετε,σύμφωνα με τα γούστα σας.
Σχέσεις: Αν σχετιστείτε με άτομα της ίδιας με εσάς ομάδας,θα σας φανούν ευχάριστα,εκδηλωτικά,διασκεδαστικά,αλλά συχνά ο ένας,θα προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον.
Ιδανική η σχέση με την ομάδα Α. Με την ΑΒ δυσκολίες και συνεννόηση με την Β.

Νικολέττα Βασιλοπούλου Σύμβουλος σχέσεων και αυτογωσίας
πρώτη δημοσίευση 2012 ihuman.gr

Tags: , , , , , , ,

Similar posts

© All right reserved - Magicnews.gr 2019 - MAGICNEWS.GR by RoyalwpThemes