Close

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Αστρολογικές προβλέψεις:Δευτέρα 03/10 έως Κυριακή 9/10/2016

Posted: Οκτώβριος 2, 2016 / in: ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ζώδια: Εβδομαδιαίες Αστρολογικές προβλέψεις:Δευτέρα 03/10 έως Κυριακή 9/10/2016

Καλή εβδομάδα με χαμόγελα,στιγμές αγάπης,ηρεμίας δημιουργίας,αισιοδοξίας …άπειρη ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ!  Και μη ξεχνάτε, το καλοκαίρι συνεχίζεται…ΖΗΣΤΕ ΤΟ!

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές προβλέψεις από τη: EGVNATH1Νικόλ Βασιλοπούλου. Ερευνήτρια Αστρολογίας-Αριθμολογίας.

ΓΕΝΙΚΑ:

Η εβδομάδα σας πρέχει την απαραίτητη και ακόμη περισσότερη ενέργεια, για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των συνθηκών της ζωής σας και γενικότερα στις δραστηριότητες σας. Ωστόσο, με προσοχή, καθώς ελοχεύει και ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας, να υπερτιμήσετε τις δυνατότητες σας, ή να υποτιμήσετε πρόσωπα και τις καταστάσεις.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 4 – με επιρροή συν 2 ημέρες, -σας βοηθάει να εκφράσετε – κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, – ιδέες με το καλύτερο δυνατό τρόπο, να οργανωθείτε και με πρακτικό πνεύμα, να πορευτείτε για να διεκδικήσετε και κερδίσετε εκείνα που φιλοδοξείτε

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 5 -με επιρροή συν 2 ημέρες,- ευνοεί  την αισθηματική μας ζωή ειδικά, αλλά και γενικότερα τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών.

Επίσης, ευνοεί το εμπόριο και βοηθάει στη προώθηση των προσόντων σας αλλά και των προϊόντων σας.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία στις 5 με επιρροή συν  7 ημέρες, είναι ένα  διάστημα,που η υπεραισιοδοξία,  αλαζονεία και υπερκινητικότητα μέ αιτία την αναστάτωση και όχι στοχευμένα, δημιουργεί προβλήματα και χρειάζεται προσοχή, ειδικά αν είστε εκ φύσεως υπερκινητικοί και αισιόδοξοι υπέρ το δέον.

Προσοχή στην υπερτίμηση των δυνάμεων σας και επίσης μη τάξετε ή αναλάβετε εργασίες που δε μπορείτε να τηρήσετε, να βγάλετε εις πέρας.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη στις 5 και επηρεάζει συν  2 ημέρες, διάστημα που χρειάζεται να προσέξουμε την επιπόλαιη συμπεριφορά και να μην ενεργούμε αυθόρμητα , αλλά κατόπιν ώριμης σκέψης.

Η αισιοδοξία, το πνεύμα και η ανάγκη δημιουργίας στο ζενίθ, καθώς και η επικοινωνία, ενώ ευνοούνται οι πνευματικές εργασίες, η φιλοσοφία και τα ταξίδια.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 7, με επιρροή συν 2 ημέρες και δεν βοηθάει καθόλου να εκφράσουμε σχέσεις και συναισθήματα, που έχουν να κάνουν με εμάς και τις ανάγκες μας.

Επίσης, χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις μας με πρόσωπα εξουσίας και γενικότερα με ότι αφορά, – σε κάθε της μορφή, – εξουσία.

Παράλληλα, προσοχή στη βία, που εύκολα εκδηλώνεται και στα λόγια που βρίσκονται στα χείλη του θυμού.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό στις 4 και επηρεάζει μέχρι τις  24 Οκτωβρίου, προσδίδοντάς αίσθημα δικαίου, φέρνει ηρεμία στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και το διάλογο, την επίλυση των προβλημάτων.

Η αντιπαράθεση  και επιθετικότητα, οι προσβολές και η ειρωνεία, δημιουργούν αρνητική επίδραση και μας ωθούν να απομονώσουμε ότι τα αντιπροσωπεύει, γι αυτό προσοχή, μη γκρινιάζετε και μη »κρεμάτε» μούτρα.

Αλλά προσοχή, γιατί ο φόβος να γίνετε αποδεκτοί, μπορεί να σας οδηγήσει στο να είστε υπερβολικοί στα όσα θα δώσετε και σε εκείνα που θα προσφέρετε.

Ευνοϊκό διάστημα για κοινωνικές εκδηλώσεις και για όμορφες εποικοδομητικά  στιγμές,  με το ταίρι σας και επιδρά καταλυτικά, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας, (στη προηγούμενη επιρροή, )- αναθερμένει τις ερωτικές σχέσεις.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 7 και επηρεάζει συν  2 ημέρες. Είναι ένα διάστημα, που ευνοούνται ενέργειες που αφορούν οικονομικά και γενικότερα ενέργειες που αφορούν όλους τους τομείς και που θέτουν τις βάσεις για το μέλλον.

Ημερήσιες τάσεις:

ΔΕΥΤΕΡΑ: Σήμερα με τη σελήνη στο σκορπιό, ο έρωτας στις μεγάλες του στιγμές μεν, αλλά προσοχή γιατί και η ζήλια είναι στα φόρτε της.

ΤΡΙΤΗ:   Σήμερα είναι μια ημέρα  που θέλει προσοχή στο  τομέα των  επαγγελματικών, καθώς η υπερβολική αυτοπεποίθηση στις δυνατότητες σας και γνώσεις σας, η υποτίμηση των καταστάσεων, θα σας οδηγήσει σε λάθη.

ΤΕΤΑΡΤΗ: Σήμερα  δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα ότι κι αν αφορούν, σε όλους τους τομείς.

Καλή ημέρα για διάλογο, ακόμη και όπου υπάρχει αντιπαράθεση, αρκεί να κυριαρχεί η τάση της ημέρας, που είναι ηρεμία και καλή διάθεση για συνεννόηση.

ΠΕΜΠΤΗ :  Σήμερα είναι μια καλή ημέρα να λυθούν διαφορές, ενώ όου επικρατεί χάος κι ανακατωσούρα, ένταση, επέρχεται βελτίωση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:  Μια  ημέρα, που απαιτείται μεγάλη προσοχή και όσο το δυνατόν καλή διάθεση, γιατί κυριαρχεί ή πίεση, ενδεχομένως και η καταπίεση, ενώ και η κούραση, επέρχεται γρήγορα.

ΣΑΒΒΑΤΟ: Σήμερα  είναι μια ημέρα που αν έχετε υπομονή και καλή διάθεση, πειθαρχώντας στην αυθόρμητη και επίσης στην αρνητική σας πλευρά, η ημέρα θα είναι από καλή, μέχρι υπέροχη.

ΚΥΡΙΑΚΗ :  Σήμερα είναι μια ημέρα, που ευνοεί αποφάσεις οι οποίες αφορούν τα οικονομικά.

Ζωδια

ΚΡΙΟΣ

Μια εβδομάδα που χρειάζεται να προσέξετε στο τομέα των σχέσεων, να μη δώσετε περισσότερα από όσα χρειάζεται και κυρίως να μην υποσχεθείτε, όσα δεν θα είστε σε θέση να δώσετε.

Τιθασεύστε την αυθόρμητη φύση σας.

ταυροσΤΑΥΡΟΣ

Την εβδομάδα αυτή, ευνοείστε  σε θέματα οικονομικά μεν, αλλά προσοχή στην επιπολαιότητα σας , από υπερβολική εμπιστοσύνη, ή λαχτάρα για να πετύχετε.

Να είστε πρακτικοί στον επαγγελματικό τομέα, »καυτοί» στον έρωτα και ακούστε περισσότερο παρά μιλήστε, όσον αφορά την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια εβδομάδα που θέλει προσοχή στην  επικοινωνία, για να μη παρασυρθείτε  λόγω ενθουσιασμού και δεσμευτείτε με πρόσωπα ή σε καταστάσεις, που με μια δεύτερη προσεκτικότερη ματιά, θα αντιληφθείτε πως λάθος τα μετρήσατε.

Επίσης στον έρωτα, βρείτε τη μέση  και αφήστε τα άκρα, της μυστικοπάθειας, ή του υπερβολικού ανοίγματος.

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα  είναι ευνοϊκή για να αντιμετωπιστούν θέματα και να διευθετηθούν θέματα, που αφορούν αντιπαραθέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά χρειάζεται να είστε και εκδηλωτικοί,- εκφραστικοί ξεκάθαρα και δυνατά.

Αποφύγετε αντιπαραθέσεις, ειδικά στα μέσα της εβδομάδας.

 

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα, φροντίστε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με το ταίρι σας, την οικογένεια και τους συνεργάτες σας και μην είστε »κολλημένοι» στις δικές σας απόψεις για κοινά θέματα, όσο κι αν αυτές είναι σωστές. Συνεργαστείτε μαζί τους, ακόμη κι αν χρειαστεί να υποχωρήσετε. στιγμές με το ταίρι σας.

Επίσης, φροντίστε να τρέφεστε καλά και να κοιμάστε αρκετά, βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε, καθώς η κούραση, ακόμη και η υπερκόπωση, ελοχεύει.

παρθενοσΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την  εβδομάδα αυτή, φροντίστε όπου υπάρχουν διαφορές και εκκρεμότητες, που μπορούν να λυθούν με διάλογο, να τις τακτοποιήσετε.

Στον αισθηματικό τομέα, ο διάλογος θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, όσον αφορά το το τι μέλει γενέσθαι στη πορεία.

Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις γενικά και ειδικότερα στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα θέλει προσοχή στον επαγγελματικό τομέα, γιατί εύκολα μπορείτε να πάρετε λάθος αποφάσεις λόγω βιασύνης, ενθουσιασμού, ή επειδή κάτι το θέλετε πολύ.

Είναι δε καλύτερα, να μη λάβετε αποφάσεις, που καθορίζουν το μέλλον σας.

Ευνοείστε στα αισθηματικά και εκμεταλλευτείτε το, κυρίως αν υπάρχουν προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα θέλει προσοχή στον εγωισμό σας και το πείσμα και κυρίως τη καχυποψία και τη ζήλια. Αν τα νικήσετε, τότε μη ας ανησυχεί τίποτα.

Ωστόσο, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις κυρίως, αλλά και τις παράτολμες, όσον αφορά τα επαγγελματικά και μη ξεκινάτε κάτι καινούριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα  δεν είναι αρνητική μεν, ωστόσο, αν και η δημιουργικότητα σας θα βρίσκεται στο ζενίθ, χρειάζεται προσοχή να μη »πέσετε» σε μελαγχολία» , που θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σας και τις σχέσεις σας και βγείτε χαμένοι ή άπραγοι, ένα διάστημα που μπορείτε να επωφεληθείτε και να κερδίσετε περισσότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εβδομάδα αυτή και κυρίως προς τα μέσα, είστε επιρρεπείς στην υπεραισιοδοξία και  την απερίσκεπτη συμπεριφορά.

Προσοχή στον εκνευρισμό και ειδικότερα στις  αντιδράσεις των άλλων τους οποίους προκαλείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια μια εβδομάδα, που -ειδικότερα στα μέσα, – βοηθάει στην  επικοινωνία και τον τομέα των σχέσεων ειδικότερα οικογενειακών.

Επίσης ΄΄ανοίγει» τις προοπτικές και ευνοεί σχέδια, που αφορούν τον τομέα της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης και η κοινωνική σας, όσο και η επαγγελματική ζωή

Προς τα τέλη της εβδομάδας, επικεντρώστε στον έρωτα και ζήστε τις καλύτερες σας στιγμές με το ταίρι σας, »δέστε» τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιδανικό το διάστημα αυτής της εβδομάδας για βελτίωση ή ανανέωση της αισθηματικής σας ζωής.

Επίσης ανακαίνιση του χώρου σας, – έστω μέσα από καθαριότητα και πετώντας τα άχρηστα αντικείμενα, – ενώ και μια προσωπική αλλαγή στην εμφάνιση σας ευνοείται.

Παράλληλα, τονώστε την επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή, καθώς οι προσπάθειες αποδίδουν.

»Αδειάστε» το φορτίο των μυστικών σας χωρίς φόβο και στηριχτείτε στη φιλία, ενώ και ο έρωτας, το χρόνο του και φαντασία θέλει και θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα.

Νικόλ Βασιλοπούλου. Ερευνήτρια Αστρολογίας-

Tags: , ,

Similar posts

© All right reserved - Magicnews.gr 2019 - MAGICNEWS.GR by RoyalwpThemes