Close

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές προβλέψεις:Δευτέρα 1 έως Κυριακή 7/8/2016

Posted: Ιούλιος 31, 2016 / in: ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εβδομαδιαίες Αστρολογικές προβλέψεις:Δευτέρα 1 έως Κυριακή 7/8/2016

Καλή εβδομάδα με χαμόγελα,στιγμές αγάπης,ηρεμίας και δημιουργίας,αισιοδοξία και να δίνετε- να παίρνετε άπειρη ΑΓΑΠΗ!

egvaruroΑστρολογικές προβλέψεις από τη: Νικόλ Βασιλοπούλου. ( Ερευνήτρια Αστρολογίας-Αριθμολογίας).

ΓΕΝΙΚΑ:

Μια εβδομάδα, που θα έχετε τη δυνατότητα μέσα από την ώθηση που θα σας δώσει το  τρίγωνο (1/8) Ηλίου – Κρόνου, να ολοκληρώσετε ότι έμεινε- ανεξάρτητα το λόγο- ημιτελές.

Ενώ παράλληλα ,στρώνεται  ο δρόμος για την εκπλήρωση της  επιθυμίας για διάκριση και  αποδοχή στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα, από σήμερα μέσα από την αναγνώριση των ικανοτήτων, ταλέντων και γενικότερα τη κατανόηση των  θετικών στοιχείων- χαρτιών  που διαθέτουμε.

Τα νέα ξεκινήματα, ευνοούνται με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, που σας χαρίζει ενέργεια κι ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τις φιλοδοξίες σας, το δημιουργικό πείσμα.

Ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στη Παρθένο και μέχρι τέλος της εβδομάδας, χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε ότι αφορά τη σχέση σας και το ταίρι σας. – Αφήστε τις αναλύσεις και τη κριτική, μη ψάχνετε στο παρελθόν και μη δημιουργείτε γενικότερα θέματα, που θα δημιουργήσουν πρόβλημα.

   Ο Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο,(6/8) ευνοεί τη πνευματική εξάντληση και χρειάζεται ένα πρόγραμμα κατάλληλο, ώστε μέσα από την άρτια οργάνωση να αποφύγετε το άγχος  και με τις στιγμές,  έστω δευτερολέπτων-  χαλάρωσης του νου, να το διατηρείτε σε ακμαία κατάσταση.

Η  Αφροδίτη σε τετράγωνο με Άρη ( 6/8)
θέλει προσοχή,  καθώς  εύκολα οι ερωτικές διεκδικήσεις μας ξεπερνούν τα όρια ανοχής του έτερου ήμισυ,  ή και της ηθικής των άλλων και παράλληλα ,  ο εγωισμός σε ζητήματα υπεροχής, κυριαρχίας και ανάγκης για επιβεβαίωση, δημιουργούν πολεμικό κλίμα.

Μεγάλη προσοχή στις υποσχέσεις και συζητήσεις που παραπλανούν, αποσταθεροποιούν , εξαπατούν , μέσα από την επιρροή του Ερμή σε  αντίθεση με Ποσειδώνα  (7/8)

 

Ημερήσιες τάσεις:

ΔΕΥΤΕΡΑ: Σήμερα εκμεταλλευτείτε την επιρροή της ημέρας και δημιουργήστε  το κατάλληλο κλίμα στις αισθηματικές σας, που θα λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας, απέναντι στις δύσκολες ημέρες που θα ακολουθήσουν

ΤΡΙΤΗ:   Σήμερα είναι πολύ καλή ημέρα για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς.

ΤΕΤΑΡΤΗ: Σήμερα  ευνοούνται οι πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα και λειτουργούν ως η βάση για το οικοδόμημα του μέλλοντος.

ΠΕΜΠΤΗ : Σήμερα δεν ευνοούνται θέματα που αφορούν διαφορές μεταξύ των ζευγαριών, συνεργατών στον επαγγελματικό  τομέα και επίσης θέματα και συζητήσεις, που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στην οικογένεια

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:  Μια  ημέρα, που μη πιέστε τον εαυτό σας, ακολουθήστε τους ρυθμούς σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ: Σήμερα  είναι μια ημέρα που δεν  ευνοείται η επικοινωνία, ενώ η ρουτίνα δημιουργεί νεύρα και ένταση και μέλημα σας, πως να της ξεφύγετε

ΚΥΡΙΑΚΗ :  Σήμερα είναι μια ημέρα, που ναι μεν η επικοινωνία μπορεί να δείχνει στα καλύτερα της,  ωστόσο δεν ευνοείται, καθώς οτιδήποτε λέγεται, είναι μια βιτρίνα που στοχεύει ή να εντυπωσιάσει, ή να σας χειραγωγήσει  με στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Γενικότερα σήμερα, η πλάνη είναι ο κανόνας.

Ζωδια

ΚΡΙΟΣ

Μια εβδομάδα που προγραμματίστε τον χρόνο σας, ώστε να έχετε διαθέσιμο χωρίς άγχος, για δραστηριότητες κοινωνικές και προσωπικές, που ή θα προκύψουν ξαφνικά, ή αφορούν προγραμματισμένες διακοπών και των ετοιμασιών τους ή αποδράσεων

Παράλληλα, θα πρέπει  να  είστε πολύ προσεκτικοί για τυχόν δικαιώματα που δεν πρέπει να δώσετε στο ταίρι σας, ή σε πρόσωπα του κύκλου σας για τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την εβδομάδα αυτή σε θέματα σχέσεων  και ειδικότερα τις ερωτικές σχέσεις  προσοχή   να μην δημιουργηθεί ένταση, δεν είναι εβδομάδα για απαιτήσεις, περιορισμούς και πίεση.

Ιδανική για νέα ξεκινήματα και ειδικότερα για πληροφορίες και το σχεδιασμό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια εβδομάδα που μπορείτε να πετύχετε στις  αισθηματικές σας υποθέσεις την εξέλιξη που επιθυμείτε, μέχρι και τη Τετάρτη.

Στα τέλη της εβδομάδας, προσοχή σε κάθε μορφή σχέσης και συνεργασίας.

Επίσης την εβδομάδα αυτή, μη σπαταλάτε άσκοπα δυνάμεις πνευματικές και σωματικές και εστιάστε κυρίως σε στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα  είναι αυστηρά ακατάλληλη  για αναλύσεις και λύσιμο διαφορών σε θέματα σχέσεων.

Αναζητήστε στον ελεύθερο χρόνο σας, δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα αδειάσουν το νου από έγνοιες ή έμμονες σκέψεις-ιδέες και αυτό είναι το κλειδί για μια εβδομάδα που ακόμη κι αν δεν σας περισσέψει η χαρά, θ’ απουσιάζει η λύπη και παρούσα θα είναι η γαλήνη και ηρεμία.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα, φροντίστε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας από το Α ως το Ω,  ή τις αποδράσεις που ακόμη κι αν δεν έχετε κατά νου σκεφτείτε τις , καθώς τις χρειάζεστε, ενώ τις έχει ανάγκη και η σχέση σας, που κινδυνεύει από τη ρουτίνα. Επικεντρωθείτε στον από κοινού σχεδιασμό και προσοχή στις αντιπαραθέσεις

PARUENOSΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την  εβδομάδα αυτή  ευνοούνται επαφές και επικοινωνίες, που στοχεύουν απλά και μόνο σε χαλαρές στιγμές, για να περνά ευχάριστα η ώρα.

Ακατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις που αφορούν αισθηματικά και οικογενειακά θέματα που αποτελούν πρόβλημα – μόνιμη πηγή αντιπαράθεσης και καυγά.

Τα νέα ερωτικά ξεκινήματα ευνοούνται, αλλά χωρίς επιτήδευση, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, αληθινό

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα θέλει απλά να κρατήσετε ισορροπίες και αυτό είναι το κλειδί για να μην επέλθει υπερκόπωση λόγω υπερβολικού ζήλου-και φόρτου εργασίας, κάτι που όχι μόνο δε σας ωφελεί, αλλά σας ζημιώνει όσον αφορά τις εν εξελίξει υποθέσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή, βασικό σας μέλημα να είναι συνέπεια σας, απέναντι  στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει ή σας δόθηκαν, σε όλους τους τομείς , με ιδιαίτερη έμφαση στον  επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε παράλληλες συλλογικές δραστηριότητες κοινωνικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα  θα κυλήσει σαν…ένα σχολείο που για να προχωρήσετε, πρέπει να μάθετε καλά, τα μαθήματα της τάξης που φοιτάτε.Εύκολα μαθήματα: Να συνειδητοποιήσετε  τη δύναμη σας και να σταθείτε γερά στα δικά σας πόδια,να ορθώσετε ανάστημα και να πείτε όχι πρώτα, σε ότι δεν σας συμφέρει ηθικά. Αυτό είναι και το πρώτο βήμα- σκαλί στις διεκδικήσεις σας

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα είναι ιδανική,για να σκεφτείτε και αποφασίσετε, την αλλαγή που χρειάζεστε στον επαγγελματικό τομέα, ή σε σχέση με αλλαγή κατοικίας  ή τρόπου ζωής.

Ακατάλληλη για σημαντικές οικονομικές συναλλαγές μη προγραμματισμένες, ενώ φροντίστε να είστε συνεπείς στις προγραμματισμένες οικονομικές  σας υποχρεώσεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια μια εβδομάδα, που  προσέξετε πολύ στο τομέα των σχέσεων και ειδικότερα τον ερωτικό,  την αποφυγή καυγάδων που θα είναι μοιραίοι.

Επίσης μεγάλη προσοχή  μη σας παραπλανήσουν οι άλλοι και ειδικότερα στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιδανικό το διάστημα αυτής της εβδομάδας, καθώς θα έχετε την ώθηση μέσω των επιρροών, για  να επέλθει  ομαλά η αλλαγή-η εξέλιξη …Και να  σας απελευθερώσει από όσα σας κρατούν δέσμιους  και  αφορούν την προσωπική ζωή. Εστιάστε σε αυτό, είναι σημαντικό.

Tags: , , , , , , ,

Similar posts

© All right reserved - Magicnews.gr 2019 - MAGICNEWS.GR by RoyalwpThemes