Close

Τα άστρα συμβουλεύουν:Ζώδια, προβλέψεις Τρίτη 4/10/2016

Posted: Οκτώβριος 3, 2016 / in: ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα άστρα συμβουλεύουν:Ζώδια, προβλέψεις Τρίτη 4/10/2016

EGVNATH1Αστρολογικές προβλέψεις από τη:  Νικολ.Βασιλοπούλου
Ερευνήτρια Αστρολογίας-Αριθμολογίας.
Σύμβουλος σχέσεων και αυτοβελτίωσης

ΚΡΙΟΣ♥

Σήμερα, η σελήνη στο ζυγό επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, αρνητικά θετικά, ανάλογα το »κλίμα» που προϋπάρχει  και παράλληλα, το πως θα χειριστείτε σήμερα το λόγο και γενικότερα τη στάση σας.

Προσοχή στις συγκρούσεις, με ηρεμία, μπορείτε να σταθεροποιήσετε , – να θέσετε το θεμέλιο λίθο σταθεροποίησης για τις , – σχέσεις σας  και καταστάσεις.

θετικοί αριθμοί.14-21-38-45-56-7

ΤΑΥΡΟΣ♥

Σήμερα, δώστε προτεραιότητα  στον αισθηματικό τομέα και »ανεβάστε» τη ψυχολογία του/της συντρόφου σας, διαλύστε τα τυχόν σύννεφα, στον ουρανό της αγάπης σας

Σε επαγγελματικές δραστηριότητες, αποφύγετε τις συγκρούσεις και αναζητείστε τον τρόπο να σταθεροποιήσετε τις θετικές καταστάσεις

θετικοί αριθμοί.9-18-42-26-37-44

ΔΙΔΥΜΟΙ♥

Σήμερα  στον αισθηματικό τομέα, αφήστε τα λόγια, τις αναστολές και εκφραστείτε με πάθος, είτε πρόκειται για τη σχέση σας, ή για φλερτ.

Στον επαγγελματικό τομέα, μη παθιάζεστε και ασχοληθείτε με ότι επείγει, χαλαρά μεν αλλά σε βαθμό που να μη σας δημιουργεί πρόβλημα.

θετικοί αριθμοί.8-13-20-57-35-6

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♥

Σήμερα  η ενέργεια σας σε υψηλά επίπεδα, ενώ το πάθος σας με ότι ασχολείστε επίσης, ωστόσο προσοχή. Μη παθιάζεστε με ότι σας προκαλεί εντύπωση και πριν αναλάβετε δράση ή δέσμευση, σκεφτείτε το.

Στον ερωτικό τομέα, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο μεν, αλλά οι δεσμευμένοι προσοχή, αν δεν είστε βέβαιοι ότι θα περιοριστείτε στο φλερτ.

θετικοί αριθμοί.15-32-13-4-51-46

ΛΕΩΝ♥

Σήμερα, σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, να είστε παρατηρητικοί, ώστε και να αντιληφθείτε ότι κάτι »παίζει» πίσω από τη πλάτη σας και και προσεκτικοί, για να μη δώσετε δικαιώματα .

Στον αισθηματικό τομέα, δεν υπάρχει μέση κατάσταση, ή θα έρθετε σε σύγκρουση, ή πιο κοντά και με ουσία. Αποφύγετε το πρώτο μη προκαλώντας το ταίρι σας και παραμερίζοντας τον εγωισμό σας.

θετικοί αριθμοί.44-7-22-68-54-16

ΠΑΡΘΕΝΟΣ♥

Σήμερα δεν ευνοείστε σε θέματα επικοινωνιακά, καθώς εμμένετε στην δική σας άποψη και δεν είστε σε θέση να ακούσετε τη γνώμη των άλλων

Στον αισθηματικό τομέα, αν αφήσετε στην άκρη τα λόγια και τις διαφορές και επικεντρωθείτε σε ότι σας ενώνει, »ανάβει», ή σας χαλαρώνει,  τότε θα πάτε – και μάλιστα ανέλπιστα –  καλά, ακόμη και όσοι βρίσκεστε σε ένταση ή και απομάκρυνση.

θετικοί αριθμοί.27-11-64-9-58-33

ΖΥΓΟΣ♥

Σήμερα, να είστε προσεκτικοί και με αποφάσεις που αφορούν επαγγελματικά-οικονομικά, αλλά και στον τομέα των σχέσεων, καθώς ο ρης στον Αιγόκερω, τονίζει τη τάση σας να βιάζεστε και επίσης την ευερέθιστη πλευρά σας και σας κάνει επιθετικούς.

θετικοί αριθμοί.10-36-55-28-40-71

ΣΚΟΡΠΙΟΣ♥

Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για να λυθούν προβλήματα  που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον, ή   για να ομαλοποιήσετε τις καταστάσεις εκείνες που προέκυψε πρόσφατα βελτίωση. Επικεντρώστε μόνο, στο να μη δημιουργηθεί εκνευρισμός και ακολουθήσει καυγάς.

Επίσης, χρειάζεται γενικότερα προσοχή , ώστε να μη δημιουργηθεί ένταση, με τα πρόσωπα που συναναστρέφεστε.

Θετικοί αριθμοί.8-66-34-12-59-21

ΤΟΞΟΤΗΣ♥

Σήμερα, είναι μια καλή ημέρα για επικοινωνία και χαλαρές στιγμές με φίλους, συναδέλφους και αρκετά εποικοδομητική, αφού εύκολα μπορείτε να μάθετε για τον εαυτό σας, όσα δε γνωρίζετε αλλά κάποιοι σας προσάπτουν, ή να σας αποκαλυφθούν παιχνίδια, που παίζονται πίσω από τη πλάτη σας.

θετικοί αριθμοί.42-5-33-18-64-6

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ♥

Σήμερα  είναι καλή ημέρα για τα οικονομικά, ωστόσο αποφύγετε επενδύσεις, αν δεν έχετε το χρόνο για την αναζήτηση πρόσθετων πληροφοριών, αλλά και της δεύτερης σκέψης.

Δεν είναι καλή ημέρα για παρασκηνιακές κινήσεις και διφορούμενες κουβέντες.

θετικοί αριθμοί. 39-47-61-17-24-65

ΥΔΡΟΧΟΟΣ♥

Σήμερα,σε ότι αφορά επαγγελματικά, οι κουβέντες θα  περιστρέφονται γύρω από το πρόσωπό σας μεν, παρασκηνιακά δε , ωστόσο  θα σας γίνει αντιληπτό, η κάποιος θα σας το αποκαλύψει. Προσοχή όμως στις αντιδράσεις σας και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να κρατήσετε σημειώσεις στη μνήμη σας και μην σας επηρεάσει στο παρόν, θα είναι ζημιά για εσάς.

θετικοί αριθμοί.48-15-63-27-3-39

ΙΧΘΥΕΣ♥

Σήμερα ευνοούνται τα οικονομικά, ενώ παράλληλα, έρχονται  όλες εκείνες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να ρυθμίσετε τις κινήσεις σας , όχι μόνο σε οικονομικά, αλλά και στον κοινωνικό , αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα.

θετικοί αριθμοί.67-53-25-14-8-73

Tags: , , , ,

Similar posts

© All right reserved - Magicnews.gr 2019 - MAGICNEWS.GR by RoyalwpThemes