Close

Τα άστρα συμβουλεύουν- Zώδια:Tρίτη 11-10-2016

Posted: Οκτώβριος 10, 2016 / in: ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα άστρα συμβουλεύουν- Zώδια:Tρίτη 11-10-2016

ΚΡΙΟΣ

Μην αγχώνεστε  για τους δικούς σας ανθρώπους,  σε βαθμό επιζήμιο για τις σχέσεις σας. Αλλάξετε σήμερα νοοτροπία,οι επιρροές μέχρι και μεθαύριο,σας βοηθούν. Δώστε τους χώρο και χρόνο, δείξτε τους εμπιστοσύνη και αν κάνουν λάθος, αν αποτύχουν, η εμπειρία είναι και αυτή πολύτιμη και δεν δικαιούστε να τους τη στερήσετε.

Εστιάστε, – καθώς έχετε εύνοια,  σε θέματα που αφορούν προσωπικές δραστηριότητες γενικά αλλά κυρίως ψυχαγωγικές-δημιουργικές.

Θετικοί αριθμοί. 6-12-69-43-21-59

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα,οι επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και ο τομέας των σχέσεων,με έμφαση στις φιλικές-κοινωνικές ευνοείται, καθώς, ενστικτωδώς, θα οδηγηθείτε στις κατάλληλες επιλογές προσέγγισης και όχι μόνο.

Προσοχή ωστόσο σε θέματα οικονομικά,σκεφτείτε πολύ πριν σκορπίσετε χρήματα και κυρίως το που και πως θα επενδύσετε.

Θετικοί αριθμοί.4-31-59-60-39-72

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνική σας και επαγγελματική ζωή ευνοείται και υπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης-εξέλιξης. Ωστόσο,  προσέξετε ιδιαίτερα τον τρόπο που τοποθετείστε στους ανωτέρους σας.

Μην είστε απαιτητικοί με το ταίρι σας και ορμητικοί με το φλερτ.

Προσοχή σε τι υπογράφετε, όσον αφορά τον οικονομικό τομέα.

Θετικοί αριθμοί. 19-31-65-73-22-4

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά και κοινωνικά σήμερα ευνοούνται και η προσέγγιση – επικοινωνία με σημαντικά πρόσωπα,  με στόχο να βελτιώσετε την ποιότητα της δουλειάς σας,των σχέσεων και του περιβάλλοντος και να κερδίσετε αποδοχή και αναγνώριση.

Προσοχή στα αισθηματικά, να είστε χαλαροί και όχι μυστικοπάθεια, ή υπονοούμενα.

Θετικοί αριθμοί.17-23-8-65-38-64

ΛΕΩΝ

Σήμερα , ευνοούνται επαφές και επικοινωνία,  που μπορούν να φέρουν διευκολύνει αλλαγές στα επαγγελματικά προς το καλύτερο.

Παράλληλα,η ερωτική σας ζωή »ανθίζει» και δεν αποκλείονται  νέες ιστορίες μεν, αλλά προσοχή οι δεσμευμένοι, εφ’ όσον δεν συντρέχουν λόγοι διάλυσης της σχέσης σας .

Δεν είναι καλή ημέρα για τα οικονομικά σήμερα .

Θετικοί αριθμοί.34-20-69-13-52-9

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εστιάστε σε θέματα που σας αφορούν προσωπικά ως μονάδα και επενδύστε…Μη κάνετε το λάθος να επενδύσετε σε μια σχέση, ακόμη κι αν υφίσταται και όλα πηγαίνουν πρίμα. Προέχει η ανανέωση σας και η καθαρά προσωπική- κοινωνική ζωή.

Παράλληλα, αξιοποιήστε τις συνθήκες-ευκαιρίες, για εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα, καθώς, είστε αν όχι πολύτιμοι, σημαντικοί και στηρίζονται σε εσάς.

Θετικοί αριθμοί.65-12-7-94-31-40

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, η επικοινωνία ευνοείται, καθώς και η προώθηση της δουλειάς σας, των προσόντων σας.

Σήμερα είναι βέβαιον ότι μιλήσετε με έργα στην εργασία σας -θα τα καταφέρετε σε ότι κι αν κάνετε και  αυτό που  μετράει, είναι η   ποιότητα σας, η οποία αποτελεί τη ζωντανή σας διαφήμιση.

Θετικοί αριθμοί.32-18-7-73-21-55

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, ασχοληθείτε περισσότερο με τα πρόσωπα της οικογένειας, καθώς, όχι μόνο σας περιμένουν όμορφες, αλλά και εποικοδομητικές στιγμές.

Προσοχή στα αισθηματικά,ενώ δεν ευνοείται το φλερτ.

Στον επαγγελματικό τομέα, ένας τόνος συν σοβαρότητας σήμερα, επιβάλλεται.- προσοχή, όχι σοβαροφάνειας, ούτε να είστε βαρύς …

Θετικοί αριθμοί. 30-52-43-22-14-88

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και χωρίς άγχος, πιστέψτε απλά, σε εσάς και  όλα τα άλλα θα προκύψουν από μόνα τους και θα είναι θετικά.

Στον αισθηματικό τομέα, χρειάζεται να είστε πιο εκδηλωτικοί μεν, αλλά στα συναισθήματα αγάπης… Όχι στη γκρίνια, κόψτε την!

Θετικοί αριθμοί.34-66-21-60-77-5

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα να προσέξετε θέματα περιουσιακά και ειδικά συνιδιοκτησίας με με συνεταίρους και γενικότερα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτα πρόσωπα ή καταστάσεις.

Αναζητήστε την ηρεμία και ξεκούραση στην οικογένεια, αλλά και τις συμβουλές, ή γνώμη σε διλήμματα, ή όπου διατηρείτε αμφιβολίες,  καθώς, οι δικοί σας άνθρωποι και θέλουν και μπορούν να σας βοηθήσουν

Θετικοί αριθμοί.7-63-18-35-11-59

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα , ευνοούνται καταστάσεις που χρειάζεστε να προωθηθούν, – ότι κι αν αφορούν.-.Αξιοποιήστε την ημέρα σας, για να κερδίσετε  εύνοια,να έχετε βοήθεια, από ισχυρά πρόσωπα, προσεγγίζοντας τα με θάρρος,  ευγένεια, αλλά και ιδέες- προτάσεις.

Προσοχή στα αισθηματικά και αν νιώθεται νευρικοί , ανυπόμονοι, η καχύποπτα, να προσέχετε διπλά.

Θετικοί αριθμοί.43-10-8-71-39-60

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα, χαμογελάστε στην ημέρα και ετοιμαστείτε να ανοίξετε τα πανιά σας και να ταξιδέψετε δημιουργικά και ευχάριστα, στα πέλαγα της ζωής, καθώς ,  ευνοείστε σε σχέδια που περιμένουν στο συρτάρι του μυαλού σας την πρακτική τους εφαρμογή.Ακόμη κι αν  αφορούν όνειρα-ουτοπίες,  θα διαπιστώσετε, ότι  μπορούν να γίνουν ζωή.

Θετικοί αριθμοί.38-46-27-14-7-23

 EGVNATH1 Αστρολογικές προβλέψεις από τη: Νικόλ Βασιλοπούλου. Ερευνήτρια Αστρολογίας-Αριθμολογίας.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Similar posts

© All right reserved - Magicnews.gr 2019 - MAGICNEWS.GR by RoyalwpThemes