Close

Τα άστρα συμβουλεύουν:Ζώδια, προβλέψεις Παρασκευή 2/9/2016

Posted: Σεπτέμβριος 2, 2016 / in: ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα άστρα συμβουλεύουν:Ζώδια, προβλέψεις Παρασκευή 2/9/2016

EGVNATH1Αστρολογικές προβλέψεις από τη:  Νικολ.Βασιλοπούλου
Ερευνήτρια Αστρολογίας-Αριθμολογίας.
Σύμβουλος σχέσεων και αυτοβελτίωσης,(Υπηρεσίες εφηρμοσμένης ψυχολογίας)

ΚΡΙΟΣ♥

Σήμερα καλό είναι να είστε προσεκτικοί σε σχεδιασμούς, συζητήσεις και κυρίως δεσμεύσεις που αφορούν το μέλλον. Γενικότερα ο προγραμματισμός και ειδικά ο μακροπρόθεσμος δεν ευνοείται, με εξαίρεση τον οικονομικό τομέα.

οι σχέσεις ευνοούνται, κυρίως οι κοινωνικές, ενώ οι αισθηματικές, θέλουν χαμηλούς τόνους .

θετικοί αριθμοί.20-43-18-51-76-4

ΤΑΥΡΟΣ♥

Σήμερα, ακόμη κι αν υπάρξουν εμπόδια μην παραιτηθείτε από τις προσπάθειες, στον επαγγελματικό τομέα, ενώ ευνοείστε ιδιαίτερα στις συνεργασίες.

Στον αισθηματικό τομέα το πάθος και η ένταση,-όχι αρνητική,-κάνουν τη διαφορά.

Σε θέματα που αφορούν οικογενειακές υποχρεώσεις, καιρός είναι να αναλάβουν και άλλοι το μερίδιο που τους αναλογεί, μην υποχωρείτε, διεκδικείστε το δίκαιο σας, αλλά ήρεμα και με επιχειρήματα

θετικοί αριθμοί.59-41-28-9-12-36

ΔΙΔΥΜΟΙ♥

Σήμερα ευνοούνται θέματα ακίνητης περιουσίας, συμβολαιογραφικά κι γενικότερα ότι αφορά γραφειοκρατεία.

 Στον αισθηματικό τομέα, αλλά γενικότερα στο τομέα των σχέσεων, όσο θετικοί είστε και ευδιάθετοι, τόσο  οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και προς το καλύτερο.
Δεν είναι αρνητική ημέρα για τα οικονομικά.

θετικοί αριθμοί.8-23-46-74-30-15

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♥

Σήμερα  στον επαγγελματικό σας τομέα, μην αναλάβετε πρωτοβουλίες και γενικότερα φροντίστε, ώστε η στάση σας και οι ενέργειές σας να μην σας χρεώσουν μερίδιο ευθυνών, που και κάποιοι θα θέλουν να τις χρεώσουν σε εσάς και είναι απρόβλεπτη – περίεργη ημέρα.

Στον αισθηματικό τομέα, το κλειδί βρίσκεται στη δική σας έκφραση αισθημάτων και φροντίστε να είστε εκδηλωτικοί και »ζεστοί.»

θετικοί αριθμοί.35-40-63-27-4-16

ΛΕΩΝ♥

Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για αλλαγές, ενώ σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, κρατήστε κλειστά τα χαρτιά σας και να είστε προετοιμασμένοι για εκπλήξεις, αν όχι αρνητικές, σίγουρα ενοχλητικές.

Επίσης προσοχή σε φιλικά πρόσωπα, τα οποία διεκδικούν χώρο και χρόνο στη ζωή σας, εις βάρος της σχέσης σας. Μάθετε να μην ενθουσιάζεστε και παρασύρεστε , να ξεχωρίζετε το τι επιτρέπεται και τι όχι και να θέτετε όρια, πριν η κατάσταση είναι μη ανατρέψιμη.

θετικοί αριθμοί.64-7-15-52-28-31

ΠΑΡΘΕΝΟΣ♥

Σήμερα ευνοείστε να δρομολογήσετε εξελίξεις που αφορούν τη προσωπική σας ζωή, η οποία ναι μεν δε το αντιλαμβάνεστε, αλλά ακόμη κι αν δεν έχει ήδη συμβεί, άμεσα θα …»λιμνάσει» και αυτό θα επηρεάσει όλους τους τομείς, της ζωής σας.

Θετική ημέρα για αντιμετώπιση και επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων στην εργασία σας.

θετικοί αριθμοί.7-41-74-49-38-33

ΖΥΓΟΣ♥

Σήμερα μην  εκνευριστείτε με καθυστερήσεις, ή άλλες αναποδιές. Εχετε κοπιάσει αρκετά αλλά …Προκοπή δεν είδατε, τουλάχιστον όχι αντάξια των προσδοκιών σας και των προσπαθειών σας.  Στο παρόν ωστόσο, η δικαίωση- επιτυχία έρχεται και το μόνο που χρειάζεστε, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό και μη βιάζεστε, χαλαρώστε λίγο πριν τη τελική ευθεία.

θετικοί αριθμοί.19-26-50-68-9-42

ΣΚΟΡΠΙΟΣ♥

Σήμερα μην απογοητευθείτε από  λόγια φίλων που κάθε άλλο παρά τιμούν τη φιλία σας, είτε ειπωθούν πίσω από τη πλάτη σας, είτε  κατά πρόσωπο.

Εστιάστε σε χρήσιμες συναναστροφές και κοινωνικές επαφές, που μπορούν να βοηθήσουν στους επαγγελματικούς σας στόχους, ή σε ξέγνοιαστες χαλαρές στιγμές.

Επίσης, ασχοληθείτε ουσιαστικά με το έτερο ήμισυ και επενδύστε στη σχέση σας, μη τη παραμελείτε και μη λειτουργείτε ανταγωνιστικά.

Θετικοί αριθμοί.22-63-74-11-84-39

ΤΟΞΟΤΗΣ♥

Σήμερα, ασχοληθείτε με το ταίρι σας και ξεκινήστε το »χτίσιμο» μιας σχέσης με περισσότερη εμπιστοσύνη και αυξήστε τη δόση της φιλικής επαφής μεταξύ σας. Παράλληλα, ανάψτε το φιτίλι του πάθους, σταδιακά από σήμερα και μέχρι τα τέλη του μήνα, δυναμώστε τη φλόγα.

Ερχονται αλλαγές, – ήδη αρκετοί λάβατε τα μηνύματα – και θα αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο. Ωστόσο, μην ασχολείστε με ότι δεν αξίζει και μη κατσουφιάζετε με ότι δεν είναι όπως το θέλατε και δημιουργείτε αρνητικότητα, μπλοκάροντας τα θετικά και καθυστερώντας τα, ή μειώνοντας τη δυναμική τους.

θετικοί αριθμοί.41-10-73-27-8-43

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ♥

Σήμερα  είναι μια καλή ημέρα για επαγγελματικά και κυρίως για νέα ξεκινήματα και για ουσιαστικές  αλλαγές .

Στα αισθηματικά, ο ερωτισμός που εκπέμπετε και η γοητεία που ασκείτε, είναι το εισιτήριο για νέες γνωριμίες, ενώ και όσον αφορά τη σχέση σας, σε συνδυασμό με το χιούμορ σας και τη τρυφερότητα, σας περιμένουν όμορφες και γιατί όχι, μεγάλες στιγμές και συμφιλίωση- πλησίασμα, όσοι έχετε απομακρυνθεί.

θετικοί αριθμοί.5-37-14-71-45-68

ΥΔΡΟΧΟΟΣ♥

Σήμερα από εσάς εξαρτάται αν θα ανοίξετε  τους ασκούς του Αιόλου, αν θα απλώστε το χέρι στο ταίρι σας, αλλά και στους συνεργάτες, ώστε να στήσετε τη γέφυρα της αγάπης  και της συνεργασίας αντίστοιχα.

Εξ άλλου, η ένταση δε βλάπτει μόνο τις σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και την υγεία σας, το διάστημα δε αυτό, σε μεγαλύτερο βαθμό  από το σύνηθες.

θετικοί αριθμοί.56-9-74-21-17-33

ΙΧΘΥΕΣ♥

Σήμερα  ανακεφαλαιώστε τους στόχους σας και μη βιαστείτε… Δώστε χρόνο για να ξεκινήσετε στη πράξη τις αλλαγές, βεβαιωθείτε και εστιάστε στις μικρές λεπτομέρειες για τα νέα ξεκινήματα και επίσης, μην είστε απότομοι ή επικριτικοί, με τους συνεργάτες σας.

Στον αισθηματικό τομέα, χρειάζεστε αλλαγή-ανανέωση, όχι απαραίτητα με άλλο πρόσωπο. Ακολουθήστε αυτό που νιώθετε, εκείνο που λαχταράτε και που θεωρείτε ότι σας λείπει.Αλλά να θυμάστε, ότι το κλειδί βρίσκεται, στο τρόπο ου θα εκφράσετε με λόγια και θα δείξετε με πράξεις, συναισθήματα , σκέψεις , ακόμη και τις αδυναμίες σας και τα μείον του χαρακτήρα σας.

θετικοί αριθμοί.36-42-15-53-75-4

Tags: , , , ,

Similar posts

© All right reserved - Magicnews.gr 2019 - MAGICNEWS.GR by RoyalwpThemes