Close

Τα άστρα συμβουλεύουν: Ζώδια προβλέψεις Τρίτη 09/08/2016

Posted: Αύγουστος 9, 2016 / in: ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα άστρα συμβουλεύουν: Ζώδια προβλέψεις Τρίτη 09/08/2016

EGVNATH1 Αστρολογικές προβλέψεις από τη: Νικόλ Βασιλοπούλου. Ερευνήτρια Αστρολογίας-Αριθμολογίας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η ημέρα δεν θα είναι αρνητική,αλλά χρειάζεται να είστε σε ετοιμότητα,(άμεσες αντιδράσεις) στα απρόοπτα.)

Σε θέματα σχέσεων μην λειτουργείτε αυθόρμητα λίγη σκέψη, ακόμη και ο προβληματισμός,θα βοηθήσουν πριν τα εκφράσετε, καθώς  η Σελήνη στο Σκορπιό, κάνει έντονα τα συναισθήματα και μπορεί να είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας.

θετικοί αριθμοί.34-39-28-42-21-18

ΤΑΥΡΟΣ♥

Σήμερα  είναι καλή ημέρα για επαφές και επικοινωνία με φίλους.

Θέματα που έχουν κολλήσει ή σας μπλοκάρουν πνευματικά  ή ψυχικά, σήμερα η λύση τους είναι εύκολη και οριστική.

Προσοχή σε επαγγελματικά και οικονομικά, τις πλάνες εντυπώσεις και την παραπλάνηση από επιτήδειους.

θετικοί αριθμοί.16-34-56-9-52-12

ΔΙΔΥΜΟΙ♥

Σήμερα προσαρμόζεστε εύκολα σε νέα δεδομένα και καταστάσεις. Αν πρόκειται κάποια αλλαγή να…αναστατώσει τη ζωή σας, όπως μια μετάθεση ή μετακόμιση το φθινόπωρο, σήμερα προσπαθήσατε να έχετε με κάποιον τρόπο την εμπειρία,γιατί θα σας βοηθήσει πολύ, στην προσαρμογή σας.

Επίσης σήμερα η ημέρα προσφέρεται για ερωτική συμφιλίωση,γνωριμία και σύσφιξη σχέσεων,  καθώς η Σελήνη στο Σκορπιό, σας προσδίδει ιδιαίτερη κατανόηση και διάθεση επίσης, να βοηθήσετε-προσφέρετε στους άλλους.

θετικοί αριθμοί.31-24-65-34-19-53

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♥

Είναι καιρός να…απελευθερωθείτε!  Μην στέκεστε ”κουμπωμένοι”, δείξτε τα προσόντα σας και απλώστε τα χέρια,”αρπάξτε” εκείνο που χρειάζεστε στον έρωτα,τη ζωή γενικότερα, εκτός από τα επαγγελματικά.

Σήμερα , ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν θέματα που αφορούν το χθες, ωστόσο, μην ασχοληθείτε μαζί τους  περισσότερο από όσο χρειάζεται να τα αντιμετωπίσετε-διευθετήσετε.

Κλείστε το κύκλο και εκκρεμότητες , με στόχο  να απελευθερωθείτε, ώστε ένας νέος δρόμος να ανοίξει στη ζωή σας.

Θετικοί αριθμοί.23-36-59-64-42-18

ΛΕΩΝ♥

Σήμερα με τη Σελήνη στο Σκορπιό,   ευνοούνται οι οικογενειακές στιγμές και μέσα σε ευχάριστο κλίμα, μπορούν να διευθετηθούν και θέματα που σας δημιουργούν πίεση, ή αλλαγές και ότι άλλο θέλετε, αλλά σας »φοβίζουν» οι αρνητικές αντιδράσεις.

Κλείστε εκκρεμότητες με το παρελθόν, που εμποδίζουν την ολοκλήρωση, ή το ξεκίνημα του νέου κύκλου, η που στέκουν εμπόδιο στην ηρεμία σας .

θετικοί αριθμοί.39-85-31-13-7-44

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ♥

Υπέροχη ημέρα, κατάλληλη για οτιδήποτε, εκτός από συζητήσεις που αφορούν προβλήματα, ή όρους που θέτετε στη σχέση σας και γενικότερα την έκφραση συναισθημάτων,  τα οποία σήμερα με τη Σελήνη στο Σκορπιό΄είναι ιδιαίτερα έντονα.

 Χαρείτε τις στιγμές χωρίς να σκέφτεστε σήμερα και μέσα από αυτές θα αναθεωρήσετε στο προσεχές διάστημα, τους όρους και τις απόψεις σας ,αλλά και τα συναισθήματα .

θετικοί αριθμοί.25-74-31-58-9-63

ΖΥΓΟΣ♥

Σήμερα, οτιδήποτε αφορά επαγγελματικά, νέες ιδέες, αλλαγές και γενικότερα προσωπικά θέματα, μην ανοίγετε τα χαρτιά σας, κινηθείτε διακριτικά, ενώ εμπόδια και δύσκολα θέματα, μπορούν να ξεπεραστούν και διευθετηθούν παρασκηνιακά.

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα μη δίνετε σημασία στις υπερβολές όσον αφορά παράπονα ή απαιτήσεις, που έχει και θα σας εκφράσει το ταίρι σας και φερθείτε διπλωματικά.

θετικοί αριθμοί.28-14-63-38-76-52

ΣΚΟΡΠΙΟΣ♥

Σήμερα όσον αφορά τη προσωπική σας ζωή και ελεύθερο χρόνο σας,  είναι μια καλή ημέρα τόσο για περιπέτεια, όσο για να ηρεμήσετε και χαλαρώσετε,να διασκεδάσετε, αλλά όχι για σκέψεις και συζητήσεις που αφορούν προβλήματα, μη σπαταλήσετε σε αυτά, την ενέργεια που σας προσδίδει η σελήνη στο ζώδιο σας.

Αν έχετε επαγγελματικά θέματα, έχετε σήμερα τη δύναμη να βγείτε νικητές στις »μάχες» που θα δώσετε.

θετικοί αριθμοί.17-6-31-24-45-39

ΤΟΞΟΤΗΣ♥

Σήμερα,μεγάλη προσοχή στις τάσεις αυτοκαταστροφής, αλλά και την τάση για …Σπατάλη! Είναι από τις ημέρες που δεν ξεφεύγετε απλά,αλλά απογειώνεστε .

Επίσης στην εργασία σας προσοχή όσον αφορά την ευθιξία σας, ειδικότερα αν έχετε ήδη »φορτώσει» το προηγούμενο διάστημα.

θετικοί αριθμοί.29-3-16-52-25-15

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ♥

Σήμερα η ημέρα για να είναι παραγωγική σε όλους τους τομείς, η ομαδική εργασία και συνεργασία, είναι το κλειδί.

Παράλληλα, να είστε επιεικείς με τους άλλους, αλλά όχι αυστηροί με τον εαυτό ας, παρά μόνο απαιτητικοί στο τρόπο που φέρεστε και ενεργείτε

θετικοί αριθμοί.36-5-29-42-13-54

ΥΔΡΟΧΟΟΣ♥

Σήμερα  δεν είναι ημέρα κατάλληλη για αλλαγές, αλλά ούτε και σκέψεις σε θέματα που αφορούν τα αισθηματικά, σχετικά με ζήλιες ή ανασφάλειες. Είναι ημέρα ρομαντισμού και καλής συντροφιάς.

Προσοχή στα επαγγελματικά η ανύπαρκτη ενέργεια σας,ενδεχομένως να οδηγήσει σε λάθη και η σελήνη στο σκορπιό δεν θα αφήσει να περάσουν απαρατήρητα, θα τονίσει και τα πλέον ασήμαντα.

θετικοί αριθμοί.26-75-41-37-7-33

ΙΧΘΥΕΣ♥

Σήμερα μην προσπαθήσετε να αποσπάσετε πληροφορίες,που σχετίζονται με αισθηματικά.Κάποια πράγματα,είναι καλύτερα για όλους,να μην βγαίνουν στο φως και μην τα προκαλείτε.

Ευνοϊκή ημέρα για αποδράσεις και δημόσιες σχέσεις, αλλά όχι για επαγγελματικές ή άλλες δραστηριότητες που απαιτούν ενέργεια και συγκέντρωση.

θετικοί αριθμοί.16-25-44-22-38-4

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Similar posts

© All right reserved - Magicnews.gr 2019 - MAGICNEWS.GR by RoyalwpThemes