Close

Τα άστρα συμβουλεύουν:Ζώδια, προβλέψεις Κυριακή 4/9/2016

Posted: Σεπτέμβριος 3, 2016 / in: ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα άστρα συμβουλεύουν:Ζώδια, προβλέψεις Κυριακή 4/9/2016

EGVNATH1Αστρολογικές προβλέψεις από τη:  Νικολ.Βασιλοπούλου
Ερευνήτρια Αστρολογίας-Αριθμολογίας.
Σύμβουλος σχέσεων και αυτοβελτίωσης

ΚΡΙΟΣ♥

Σήμερα, φροντίστε να ξεκουρστείτε και να χαλαρώσετε πραγματικά και μην ασχοληθείτε με προβλήματα και με επαγγελματικά.

Στον αισθηματικό τομέα, οι προοπτικές είναι καλές γενικά και ειδικά για να λυθούν προβλήματα και για μια ξεχωριστή ευχάριστη ημέρα για δυο!

θετικοί αριθμοί.24-33-68-50-6-41

ΤΑΥΡΟΣ♥

Σήμερα, στον αισθηματικό τομέα, κράτησε χαμηλούς τόνους και απέφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν, ακόμη και ευχάριστες, καθώς υφίσταται η τάση προβλημάτων στο παρόν μέσα απο το χτες.  Τα οποία προβλήματα αν προκύψουν, διατηρήστε το χιούμορ σας και ψυχραιμία, είναι τα μοναδικά σας όπλα.

Σε θέματα οικονμικά, προσοχή στις σπατάλες, ενώ αποφύγετε σήμερα επαγγελματικές δραστηριότηες, ακόμη και συζητήσεις για δουλειές και φροντίστε να ξεκουραστείτε πνευματικά.

θετικοί αριθμοί.9-11-38-22-52-46

ΔΙΔΥΜΟΙ♥

Σήμερα ευνοούνται ο κοινωνικός τομές και η οικογένεια.

Ωστόσο, από σήμερα προσοχή σε νέες γνωριμίες, προχωρήστε αργά και μη δίνεται περισσότερο θάρρος από όσο επιβάλλει η ευγένεια και διατηρήστε την ανεξαρτησία της σκέψης σας, μην επρεάζεστε,

 Στον αισθηματικό τομέα, να είστε προσεκτικοί οι δεσμευμένοι, καθώς υπάρχει η τάση για καυγάδες

θετικοί αριθμοί.38-13-40-7-25-64

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♥

Σήμερα  στον επαγγελματικό σας τομέα, λειτουργήστε πρακτικά και έξυπνα, χωρίς να σπαταλήσετε ενέργεια, καθώς χρειάζεστε ξεκούραση, μια πολυτέλεια που δεν την έχετε όσοι εργάζεστε και χρειάζεστε έξυπνους τρόπους που για κάποια λεπτά, να σας χαλαρώνουν και επαναφορτίζουν ενεργειακά.

Στον αισθηματικό τομέα, χρειάζεται λίγη προσοχή, καθώς, κυρίως με αφορμή τρίτους, θα δημιουργηθούν εντάσεις με τρο ταίρι σας.

Οι ελευθεροι, ευνοείστε σε νέες γνωριμίες

θετικοί αριθμοί.55-20-3-47-81-16

ΛΕΩΝ♥

Σήμερα, σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, να είστε αισιόδοξοι και να γνωρίζετε ότι, αν εκφράζεστε σωστά, – με σαφήνεια , – υπάρχουν πολλόι πρόθυμοι να βοηθήσουν την προώθηση των ιδεών σας υπέρ του συνόλου, ή εσάς σε προσωπικό σας αγώνα και διεκδικήσεις.

Προσοχή στον αισθηματικό τομέα, να μη δημιουργηθούν τριβές, λόγω οικονονμικών. Ευνοείστε για αλλαγές με στόχο τη βελτίωση της σχέσης σας εοικοινωνιακά και ερωτικά.

θετικοί αριθμοί.64-7-15-52-28-31

ΠΑΡΘΕΝΟΣ♥

Σήμερα ευνοείστε σε προσπάθειες συμφιλιωσης με το ταίρι σας, ή το πρώιν ταίρι σας, με τη προϋπόθεη, να μην γίνουν αναφορές στο  παρελθόν,αλλα σε ένα πραγματικά νέο ξεκίνημα.

Μην αγχώνεστε για θέματα επαγγελματικά και μην ασχολείστε μαζί τους, περισσότερο από όσο απαιτεί για τη διευθέτηση τους, ο εργάσιμος χρόνος σας.

θετικοί αριθμοί.75-61-24-19-8-37

ΖΥΓΟΣ♥

Σήμερα, φροντίστε να λύσςτς διαφορές με το ταίρι σας, οι ελευθεροι ευνοείστε για φλερτ και όσοι βρίσκεστε σε πολύχρονμη σχέςση, σήμερα τολμήστε κάτι που θα …»ταράξει τα νερά» της σχέσης σας.

Προσοχή στα περιττά έξοδα

θετικοί αριθμοί.9-16-20-58-35-41

ΣΚΟΡΠΙΟΣ♥

Σήμερα προσοχή στην υπερβολή και ειδικότερα όσον αφορά τις αντιδράσεις σας σε σχέσεις και συνεργασλίες, αλλά και την τάση επίδειξης των προσόντων σας, τα οποία όπως καιθ η αξία σας, μην ανησυχείτε θα φανούν, αλλά θα πέσουν σκιές όσο εσίς, κάνετε …»θόρυβο».

Επικεντρώστε στη σχέση σας και κάντε το ταίρι σας, να νιώσει το ενδιαφέρον σας. Ενώ στο φλερτ, δείξτε επίσης περισσότερο ενδιαφέρον στο πρόσωπο και μιλήστε λιγότερο, – ωστόσο με ουσία, – για εσάς.

Θετικοί αριθμοί.28-6-34-18-59-70

ΤΟΞΟΤΗΣ♥

Σήμερα, ασχοληθείτε με το ταίρι σας και ξεκαθαρίστε πρώτα με τοβ εαυτό σας, τι θέλετε για τη σχέση, τι ζητάτε από το ταίρι και τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε, γυρίζοντας μια νέα, πιο φωτεινή σελίδα στη πορεία σας.

Επίσης, στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα, να είστε σταθεροί στα θέλω σας, τους στόχους σας, συνεπεί;ς απέναντι στις υποχρεώσεις προς τρίτους, ευβενείς και ευχάριστοι και μην ανησυχείτε, οι στόχοι σας  θα επιτευχθούν.

θετικοί αριθμοί.4-50-73-24-18-46

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ♥

Σήμερα  είναι μια καλή ημέρα για τα αισθηματικά και μη διστάσετε να αντιμεςτωπίσετε τους φόβους σας, να αξούσετε εκείνους που έχει το ταίρι σας και επίαης μην αποφύγετε το παρελθόν. Διαλύστε τα σύννεφα του χθές μέσα αποό το διάλογο και επισημάνετε τα λάθη…Διορθώστε τα και θα έχετε δρομολογήσει μια νέα θετική εποχή στον αισθηματικό τομέα.

Θετική ημέρα γενικότερα, ενώ αν έχετε θάρρος και επίγνωση, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε σε όλους τους τομείς, εποικοδομητικά.

θετικοί αριθμοί. 30-31-9-63-10-4

ΥΔΡΟΧΟΟΣ♥

Σήμερα, αν επιβάλλεται να ξεκαθαρίσετε τη κατάσταση ή τη θέση σας στον αισθηματικό τομέα, κάντε το. Ωστόσο, κρατώντας χαμηλούς τόνους και συναινετική διάσθεση. Στόχος η ηρεμία και το να έρθετε πιο κοντά, όχι ένταση και απομάκρυνση με το ταίρι σας.

Γενικότερα φροντίστε σε σχέσεις κάθε μορφής και συνεργασίες , να στήνετε γέφυρες,  να ισχυροποιείτε τα θεμέλιθα   και όχι να γκρεμίζετε ή να τα κλωνίζετε.

θετικοί αριθμοί.86-19-64-27-38-44

ΙΧΘΥΕΣ♥

Σήμερα ευνοούνται οι αποδράσεις , ενώ οι επιρροές είναι γενικότερα θετικές και ενισχύουν κάθε σας προσπάθεια στον επαγγελματικό τομέα ή έτερες δραστηριότηες και επίσης στον κοινωνικό τομέα.

Στον αισθηματικό τομέα, υπάρχει μεν εύνοια, ωστόσο, φροντίστε να την αξιοποιήσετε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. προσφέροντας το διαφορετικό στο ταίρι σας, το οποιίο αναμφίβολα, θα χαρείτε και εσείς,

θετικοί αριθμοί.66-32-5-43-15-8

Tags: , , , ,

Similar posts

© All right reserved - Magicnews.gr 2019 - MAGICNEWS.GR by RoyalwpThemes