Close

Τα άστρα συμβουλεύουν: Ζώδια προβλέψεις Τετάρτη 31/08/2016

Posted: Αύγουστος 31, 2016 / in: ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα άστρα συμβουλεύουν: Ζώδια προβλέψεις Τετάρτη 31/08/2016

  EGVNATH1 Αστρολογικές προβλέψεις από τη: Νικόλ Βασιλοπούλου. Ερευνήτρια Αστρολογίας-Αριθμολογίας.

ΚΡΙΟΣ♥

Σήμερα μην πιέσετε καταστάσεις, δεν έχετε την κατάλληλη πνευματική διαύγεια για να εξελιχθούν,όπως θα επιθυμούσατε,αλλά και σύμφωνα με τις πραγματικές σας δυνατότητες.

Προσοχή σε θέματα σχέσεων,να  αποφύγετε αντιπαραθέσεις.

Δεν είναι ημέρα για δοκιμές σε κανένα τομέα , ούτε για ρίσκα.

θετικοί αριθμοί.21-13-39-54-41-37

ΤΑΥΡΟΣ♥
Σιγουρευτείτε ότι η κρίση σας λειτουργεί στο ακέραιοι πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σήμερα, σε όλους τους τομείς.

Στον τομέα των σχέσεων, προσοχή στις συγκρούσεις.

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και η νέα σας γνωριμία μπορεί απλά να έχει ωραίο περιτύλιγμα.   Ανακαλύψτε το περιεχόμενο πριν κάνετε σχέδια και πριν προχωρήσετε.

Θετικοί αριθμοί.25-32-48-72-37-6

ΔΙΔΥΜΟΙ♥

Να είστε προσεκτικοί στον τομέα των  σχέσεων και  συνεργασιών, μην υπάρξουν παρεξηγήσεις,μέσα από λάθος εντυπώσεις ή συνεννοήσεις.

Κυνηγήστε το καινούριο- την έμπνευση-ιδέα  ότι κι αν αφορά και δώστε του σάρκα και οστά άμεσα. Ευνοείστε.

θετικοί αριθμοί.13-29-74-31-69-3

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♥

Αρκετά  δύσκολη η  ημέρα σήμερα για τους περισσότερους, αν είστε υποχρεωμένοι σε ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς ευνοείστε σε μοναχικές -ατομικές δραστηριότητες και εργασίες.

θετικοί αριθμοί.33-48-25-3-18-19

ΛΕΩΝ♥

Προσοχή σε θέματα αισθηματικά,  σχέσεις που άντεξαν στο χρόνο και δοκιμάστηκαν δεν σημαίνει πως … »έδεσαν και άγκυρα», χρειάζεται αγώνας εκ μέρους σας και κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι , αλλά και της με αβρότητα φροντίδας.

Είστε αρκετά τολμηροί και αυτό δεν είναι αρνητικό, ειδικότερα αφού οι επιρροές συνεπικουρούν…Αλλά προσοχή στα δυσδιάκριτα όρια της τόλμης με το παράτολμο-  λόγω του ενθουσιασμού σας ή του πάθους σας.-

θετικοί αριθμοί.31-17-9-44-27-52

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ♥

Σήμερα βάλτε πλώρη για το καινούριο!

Ξεχάστε το χθες, αλλά και  και το παρόν αν δεν σας δεν ”εξασφαλίζουν” πορεία, ηρεμία, επιτυχία.

Στον αισθηματικό τομέα ωστόσο, χρειάζεται πρώτα να ξεκαθαρίσετε μέσα σας και μην τρέφετε αυταπάτες, αφήστε τη ψυχρή λογική να μιλήσει και αποδεσμευτείτε, μόνο τότε μπορείτε να διεκδικήσετε το καινούριο και μαζί μερίδιο στη χαρά και ικανοποίηση

θετικοί αριθμοί.4-19-32-41-15-47

ΖΥΓΟΣ♥

Το θάρρος που σας διακρίνει στις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις, είναι μεν θετικό, αλλά προσοχή να μη χάνετε επαφή, τόσο με την πραγματικότητα, όσο και με τη προοπτική για το μέλλον.

θετικοί αριθμοί.4-19-32-41-15-47

ΣΚΟΡΠΙΟΣ♥

Στα αισθηματικά, προσοχή στα μπερδέματα εκείνα, που μπορούν να δημιουργήσουν τα λόγια κυρίως δικά σας , αλλά και  τρίτων

Ευνοούνται οι συνεργασίες γενικότερα και ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.

θετικοί αριθμοί.21-9-44-31-50-61

ΤΟΞΟΤΗΣ♥

Σήμερα θα είστε αρκετά δημοφιλής και η δημοτικότητα δεν θ σας εγκαταλείψει και το επόμενο διάστημα, αρκεί να είστε αισιόδοξοι και με την άνεση που προσδίδει η αυτοπεποίθηση.Διαφορετικά, θα ακολουθήσει η …Αποκαθήλωση σας και ατό δε το θέλετε.

θετικοί αριθμοί.14-46-32-9-21-64

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ♥

Σήμερα ,ασχοληθείτε  με τις ανάγκες σας, εκείνες τις ουσιαστικές και απαραίτητες για την ισορροπία σας.

Επίσης στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, προσοχή στον αυθορμητισμό σας, δεν φτιάχνει, αντιθέτως »χαλάει» την ατμόσφαιρα

θετικοί αριθμοί.16-39-27-41-8-34

ΥΔΡΟΧΟΟΣ♥

Σήμερα, είναι μια ημέρα θετική για αφήσετε την έμπνευση να σας οδηγήσει σε ιδέες που θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές στην απασχόληση, επαγγελματικά η για χόμπι.

Σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, χαλαρώστε και αντί για δυσφορία ή γκρίνια, επιστρατεύστε το χιούμορ και το χαμόγελο σας.

θετικοί αριθμοί.52-27-8-14-31-7

ΙΧΘΥΕΣ♥

Αναθεωρήστε τις απόψεις σας για το τι σημαίνει συνεργασία.Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο μαζί το πρόσωπο και είναι σημαντικό να βρίσκεστε δίπλα στους συνεργάτες σας ουσιαστικά*,  ειδικότερα όταν όταν σας χρειάζονται όπως σήμερα. (*Σημασία δεν έχει τι δίνεις στον άλλον, αλλά ο τρόπος που το κάνεις και που θα πρέπει να είναι ανάλογος της ιδιοσυγκρασίας του)

Το ίδιο ισχύει και για το ταίρι σας και μέσα από τη δική σας προσέγγιση θα εισπράξετε εκείνο που επιθυμείτε και που μέχρι στιγμήε, δε δείχνει τη προθυμία να σας το προσφέρει

θετικοί αριθμοί.4-21-17-74-3-67

  EGVNATH1 Αστρολογικές προβλέψεις από τη: Νικόλ Βασιλοπούλου. Ερευνήτρια Αστρολογίας-Αριθμολογίας.

Tags: , , ,

Similar posts

© All right reserved - Magicnews.gr 2019 - MAGICNEWS.GR by RoyalwpThemes