Close

Τα άστρα συμβουλεύουν-Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 01/09/2016

Posted: Αύγουστος 31, 2016 / in: ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα άστρα συμβουλεύουν-Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 01/09/2016

Ο Σεπτέμβριος, έρχεται στη ζωή μας, με μια ολική ηλιακή έκλειψη στην 9.21 της Παρθένου, στις 11:03 πμ.
Ενώ, επίσης τη 1η Σεπτεμβρίου, έχουμε και τη Νέα Σελήνη) στην Παρθένο
Η επιρροή της δεν θα είναι θετική για Ιχθύες, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν από απλή ταλαιπωρία, μέχρι δυσάρεστες καταστάσεις στον τομέα των σχέσεων, επαγγελματικό και οικογενειακό, αλλά κυρίως στον αισθηματικό τομέα.
Στο φαινόμενο συμμετέχουν και όχι ευχάριστα, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας που διατηρούν τη δυσαρμονική τους όψη.
Ωστόσο, μέσα από τις δοκιμασίες και τος καταστάσεις που μας υποχρεώνουν να αλλάξουμε πορεία, να ωριμάσουμε ή να ασκηθούμε στην υπομονή, παρέχεται από τη μια η δυνατότητα ξεκαθαρίσματος στόχων και συναισθημάτων και από την άλλη η εκπαίδευση και αντοχή στο πόνο, φυσικό ή ψυχικό και η γνώση, φωτεινός σηματοδότης των βημάτων μας στο αύριο.

Προσοχή μεγάλη στις αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις, στο χέρι σας είναι να τις αποφύγετε.

Επίσης μη σπαταλάτε ενέργεια σε καινούριες ιδέες και σε νέα ξεκινήματα, δεν είναι ευνοϊκό διάστημα για να αποδώσουν οι ενέργειες σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ

  EGVNATH1 Αστρολογικές προβλέψεις από τη: Νικόλ Βασιλοπούλου. Ερευνήτρια Αστρολογίας-Αριθμολογίας.

Όμορφη ημέρα να έχετε με κέφι και δημιουργική διάθεση. 😉

ΚΡΙΟΣ♥

Σήμερα η ημέρα δεν ευνοεί τις εργασίες που απαιτούν ιδιαίτερη ενέργεια ,   επιβραβεύει τη δραστηριότητα  και »τιμωρεί» τη νωθρότητα και την αναβολή.

Προσοχή και στα αισθηματικά, αν επιβάλλεται να πάρετε αποφάσεις, να ξεκαθαρίσετε ή να τοποθετηθείτε σε κάποια θέμα έστω ασήμαντο, μη το αμελήσετε, κάντε το σήμερα και επίσης δράστε αποφασιστικά.

θετικοί αριθμοί 17-6-29-54-32-47

ΤΑΥΡΟΣ♥

Σήμερα για τα αισθηματικά, η ημέρα είναι θετική μεν, αλλά μη παρασυρθείτε από την ακαταμάχητη γοητεία σας  και φλερτάρετε σε τόπο και με πρόσωπο,που δεν επιτρέπετε. Δώστε προτεραιότητα και προσφέρετε σήμερα στο ταίρι σας, κάτι- απλό μεν, που δε κοστίζει ακριβά, – αλλά  ξεχωριστό και πολύτιμο για τη σχέση σας, το εμείς.

θετικοί αριθμοί.44-23-7-45-16-38

ΔΙΔΥΜΟΙ♥

Σήμερα είναι καλή ημέρα για επαγγελματικές συμφωνίες που αφορούν επέκταση της επιχείρησης σας ή των δραστηριοτήτων σας και συνεργασίες.

Προσοχή στον αισθηματικό τομέα, καθώς σήμερα η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη, ενώ και η κατανόηση, θα απουσιάζει αμοιβαία

θετικοί αριθμοί.38-12-67-52-8-46

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♥

Η ημέρα δεν ευνοεί θέματα που αφορούν αλλαγές και την λήψη αποφάσεων που αφορούν οικονομικά κοινά με συνεταίρους ή την οικογένεια θέματα και γενικότερα καταστάσεις που εκτός από εσάς, μοιραία επηρεάζουν κι τρίτους.

Στον αισθηματικό τομέα, τα σενάρια που γεννά το μυαλό σας δεν ευσταθούν και γι αυτό ξεχάστε τα και  δείξτε  εμπιστοσύνη τόσο στον εαυτό σας-την αξία σας, όσο και στο ταίρι σας και ξεδιπλώστε σκέψεις και συναισθήματα.

θετικοί αριθμοί.82-7-36-59-45-25

ΛΕΩΝ♥

Σήμερα  προσοχή στο πως μπορούν να επηρεάσουν το τρόπο που βλέπετε το ταίρι σας και τη σχέση σας τρίτα πρόσωπα και ειδικότερα μια νέα γνωριμία, της οποίας τις συνέπειες, – που είναι η αλλαγή συμπεριφοράς σας, – δεν είναι διατεθειμένο πλέον, να ανεχθεί το ταίρι σας και εσείς είναι αδύνατον να κρυφτείτε…

θετικοί αριθμοί.55-42-23-9-51-12

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ♥

Σήμερα βεβαιωθείτε πως δεν πετάτε στα σύννεφα, αλλά πατάτε σταθερά στη γη, στον τομέα των αισθηματικών και παράλληλα αναθεωρήστε για το πως αντιλαμβάνεστε την συναισθηματική και κοινωνική ασφάλεια.

Μην περιορίζεστε   σε ψίχουλα, προσπαθήστε για το καλύτερο και να θυμάστε πως το οικοδόμημα της ζωής σας δε μπορεί να στηρίζεται σε μια…Κολόνα, (σύντροφο).

θετικοί αριθμοί.21-70-52-54-7-66

ΖΥΓΟΣ♥

Σήμερα ο τρόπος που μιλάτε κερδίζει τον ακροατή σας και πείθει και τον πιο δύσπιστο, ενώ και το ταίρι σας, υποκύπτει.

Επίσης, είναι καιρός να γίνετε περισσότερο πρακτικοί σε κάποια θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας, ώστε να μην αισθάνεστε πίεση και άγχος.

θετικοί αριθμοί 21-17-36-4-23-42

ΣΚΟΡΠΙΟΣ♥

Σήμερα είναι μια θετική ημέρα για επαγγελματικές και κοινωνικές δραστηριότητες, που αφορούν διεκδικήσεις.

Αλλά θα είναι δύσκολη ημέρα για τα αισθηματικά, αν δεν υποχωρήσετε μέσω ελιγμών, ώστε να κερδίσετε χρόνο, σε περίπτωση που αρνείστε να υποκύψετε στις διαθέσεις του.της συντρόφου σας.

θετικοί αριθμοί.55-13-40-29-67-33

ΤΟΞΟΤΗΣ♥

Σήμερα  προσοχή στον τομέα των σχέσεων, μόνο η θετική στάση αποδίδει, ακόμη κι αν έχετε να αντιμετωπίσετε αρνητικότητα.

Επίσης, μη κοντράρετε το ταίρι σας, ακόμη κι αν σας προκαλεί.

Να είστε σίγουροι πως η θετικότητα σας σε όλους τους τομείς θα αμειφθεί και άμεσα.

θετικοί αριθμοί.35-24-56-48-71-6

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ♥

Σήμερα  προσπαθήστε να χαλαρώσετε, το γνωρίζετε εξ άλλου πως  ούτως ή άλλως ένταση δε βοηθάει, τόσο στις συναναστροφές σας, όσο και σε έτερες καταστάσεις .

Όπως δε βοηθούν τα βιαστικά συμπεράσματα και η ανυπομονησία.

Ευνοϊκή ημέρα για δραστηριότητες που αφορούν  τη προσωπική σας ευχαρίστηση, ενώ δεν ευνοείστε σε συνεργασίες και γενικότερα ομαδική εργασία, που προϋποθέτει ταύτιση ιδεών-απόψεων.

θετικοί αριθμοί. 10-26-3-47-39-54

ΥΔΡΟΧΟΟΣ♥

Σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα, για να ακολουθήσετε το δρόμο των ονείρων σας και στην πράξη, με πείσμα και αισιοδοξία και συνέπεια.

Κλείστε τα αυτιά σας στις γνώμες τρίτων και ακούστε τη φωνή της ψυχής σας, ενώ προσπεράστε και τα κουτσομπολιά και διατηρήστε την ηρεμία σας..

θετικοί αριθμοί.5-41-2-18-24-30

ΙΧΘΥΕΣ♥

Σήμερα η ημέρα ευνοεί την εξομολόγηση στο ταίρι σας, όχι μόνο όσον αφορά τα συναισθήματα σας, αλλά κυρίως όσον αφορά σκέψεις αλλά και όνειρα για κοινές δραστηριότητες και κοινή πορεία.

Θετική ημέρα για να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας καλλωπισμό και τη φυσική σας κατάσταση.

θετικοί αριθμοί.11-27-9-70-58-64

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Similar posts

© All right reserved - Magicnews.gr 2019 - MAGICNEWS.GR by RoyalwpThemes