Close

Συγκινητικός αποχαιρετισμός εκατοντάδων ανθρώπων σήμερα σε παραλία για σκύλο που θα πέθαινε σε 2 ώρες ( ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Posted: Νοεμβρίου 12, 2016 / in: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συγκινητικός αποχαιρετισμός εκατοντάδων ανθρώπων σήμερα σε παραλία για σκύλο που θα πέθαινε σε 2 ώρες ( ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί για να κάνουν την τελευταία βόλτα ενός σκύλου στην παραλία 2 ώρες πριν πεθάνει, αξέχαστη. Άνθρωποι από μακρινές περιοχές οδήγησαν για ώρες για το τελευταίο αντίο.

ΟMark Woods από την Κορνουάλη, συγκίνησε όλη την Αγγλία όταν πριν μερικές μέρες έκανε έκκληση σε όλον τον κόσμο να τον συνοδεύσει στην αποχαιρετιστήρια βόλτα του 18χρονου σκύλου του Walnut στην αγαπημένη του παραλία.

_92371799_walnut1

Ο Walnut, ένα από τα τρία whippet που έχει από τότε που ήταν κουτάβι, κατέρρεε το τελευταίο διάστημα από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε, όλο και πιο συχνά. Η ποιότητά ζωής του ήταν κακή και ο ο Mark δεν άντεχε να τον βλέπει να υποφέρει σε αυτή την κατάσταση.

Κανόνισε με τον κτηνίατρο να κοιμίσει για πάντα τον Walnut στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου, αλλά ήθελε να κάνει την τελευταία μέρα της ζωής του πραγματικά μοναδική. Αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος είναι να χαρίσει στον Walnut μία τελευταία βόλτα στην αγαπημένη του παραλία και όλα τα αγαπημένα του φαγητά.

15679388-large

Έκανε έκκληση στον λογαριασμό του στο facebook, σε όποιον ενδιαφέρεται να τους συνοδεύσει μαζί με τον σκύλο του, στην τελευταία αυτή βόλτα στην παραλία του Porth στο Newquay της Κορνουάλης, σήμερα το πρωί στις 9.30, δύο ώρες πριν την τελευταία του επίσκεψη στον κτηνίατρο.

nintchdbpict000281738519

Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική. Το hashtag #walkwithwalnut γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης απ’ όλο τον κόσμο που του έστελναν τις ευχές τους και χιλιάδες μηνύματα πλημμύρισαν τον λογαριασμό. Η ιστορία έγινε πρωτοσέλιδο σε όλες σχεδόν τις αγγλικές εφημερίδες και έκανε ακόμα και παρουσιαστή εκπομπής να δακρύσει ζωντανά στον αέρα καλύπτοντας την είδηση.

nintchdbpict000281739564

Σήμερα το πρωί στις 9.30, πάνω από 200 άνθρωποι, αψηφώντας το κρύο και τους δυνατούς ανέμους, εμφανίστηκαν από κάθε μεριά της χώρας απαντώντας στην έκκληση, μαζί με τους σκύλους τους που συντρόφευσαν τον Walnut, στις τελευταίες του στιγμές. Ο Mark κατέφθασε με τον Walnut, τυλιγμένο σε μία καρό κουβέρτα και όλοι είχαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν.

nintchdbpict000281745030

Ο Walnut που ήταν η καλύτερη συντροφιά για τον Mark Woods, επί 18 χρόνια, είχε ζήσει μαζί του τις δύσκολες στιγμές δύο διαζυγίων, μίας μετακόμισης από το Λονδίνο στην Κορνουάλη και πολλών ανατροπών στην προσωπική του ζωή.

_92412174_walk

Σήμερα το πρωί, πριν κλείσει τα μάτια του για πάντα ένιωσε την αγάπη δεκάδων αγνώστων ανθρώπων που τον συνοδεύαν στον αποχαιρετισμό και απόλαυσε ένα γευμα με burger και custard cream, που δεν θα μπορούσε πλέον να τον βλάψει. Η συγκινησιακή φόρτιση όλων ήταν μεγάλη και κανένας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

wlanu97252

Την ίδια ώρα εκατοντάδες άνθρωποι που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στην κρύα παραλία του Newquay, περπατούσαν με τους σκύλους τους σε κάθε μεριά του κόσμου σε ένδειξη απομακρυσμένης συμπαράστασης στέλνοντας τον χαιρετισμό τους στη σελίδα του Mark.

«Συνήθως περπατάμε μόνοι μας τα πρωινά στην παραλία. Έμοιαζε σωστό να μοιραστούμε αυτήν τη βόλτα για μία φορά, είναι μία υπέροχη κοινότητα εδώ και πολλοί άνθρωποι έχουν σκύλους», εξήγησε ο Woods για την απόφαση του να μοιραστεί αυτή την προσωπική στιγμή μαζί με τους συνανθρώπους του και τους δικούς τους φίλους, λίγο πριν συνοδέψει μόνος του τον Walnut στο τελευταίο του ταξίδι.

nintchdbpict000281740687

Η τελευταία μέρα του Walnut ήταν ένας συγκινητικός αποχαιρετισμός στον υπέροχο φίλο που στάθηκε ακούραστα στο πλευρό του για 18 χρόνια. «Δεν έχω άλλα λόγια, θέλω απλά να γυρίσω σπίτι με τον σκύλο μου», είπε ο Mark Woods, λίγο πριν φύγει για την πιο δύσκολη στιγμή δίπλα στον φίλο του Walnut. Ο Walnut έκλεισε τα μάτια του για τελευταία φορά στις 11.56 σήμερα το πρωί στην αγκαλιά του Mark. Καλό σου ταξίδι Walnut…

nintchdbpict000281302066

nintchdbpict000281739359

nintchdbpict000281302070

berhn943u59yh3

Δείτε το video:

nintchdbpict000281739345

Πηγή

Tags: , , , , , , , , , ,

Similar posts

© All right reserved - Magicnews.gr 2019 - MAGICNEWS.GR by RoyalwpThemes